Serkan, Kasımpaşa maçından sonra konuştu!

Trabzonsporlu Serkan, Kasımpaşa maçından sonra konuştu!

Trabzonspor’un un genç ismi Serkan Asan, Kasımpaşa maçının ardından konuştu.  Serkan en büyük hayalinin şampiyonluk olduğunu ifade ederken, ailesine ev alıp almadığı sorusuna da yanıt verdi. Süper Lig'de 2. yarının ilk haftası olan 18. haftada, şampiyonluk yolundaki iddialı takımlardan Trabzonspor, evinde Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Medical Park Stadı'nda oynanan mücadeleyi bordo-mavililer 6-0'lık skorla kazandı ve 2. yarıya müthiş bir başlangıç yaptı. Trabzonspor’da Serkan Asan,  Kasımpaşa maçının ardından konuştu. Serkan, “İkinci yarıya galibiyetle başlamak istiyorduk..Güzel bir oyun sergiledik. Taraftarımıza hediye ediyoruz. İnşallah bu galibiyetleri devam ettirip yolun sonu şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyoruz. Hedefimiz bu.. 

EN BÜYÜK HAYALİ ŞAMPİYONLUK

Önemli olan takımın galip gelmesi. Ben gol atarım gol atmam önemli değil. Takım olarak galibiyetle ayrılmak çok güzel. Birlik beraberlik devam ettiğimiz sürece taraftarlarımız bize destek olduğu sürece  inşallah şampiyonluk göreceğiz.  küçükten beri hayalini kuruyoruz. İnşalah bu şampiyonluk içinde bende varım diyorum. O kupayı kaldırmak inşallah nasip olur” dedi.  En büyük hayalinin Trabzonspor’da oynamak ve şampiyonluk görmek olduğunu söyleyen Bordo-Mavililerin genç ismi Serkan, “En büyük hayalim bu.. Ailemin bana verdiği emekleri boşa çıkarmamak. Kulübem en iyi şekilde kendimi ispatlayıp bu camiaya layık olmak. 11 oyuncusu olarak o kupayı kaldırmak nasip olur. Taraftarlarımız bize desteklerini esirgemesinler” dedi. 

ANNE BABASI AĞLIYORDU.. 

Maç sonunda anne ve babasının yanına gittiğini ifade eden Serkan, “Aileme maç sonunda gittim. Babam anneme sarılırken ağlıyorlardı. Duygusal anlar yaşadık. Tarif edemeyeceğim duygu. Golü atıp anneme babama koşmak istiyordum. İnşallah o günleri de görürüz” dedi. 

AİLESİNE EV ALACAKTI

Yıllar önce verdiği bir röportajda ailesine ev almak istediğini hatırlatılan Serkan, bu hayaline yaklaşıp yaklaşmadığı sorusuna, “Yavaş yavaş.. Daha yaklaşamadık. Ama Önemli olan huzurlu mutlu yaşamak. Ev mal mülk önemli değil. Huzurlu sağlıklı şekilde ailemle beraber olmak güzel bir duygu. Onların emeklerini boşa çıkarmamak için elimden geleni yapıyorum. İnşallah taraftarımıza ve camiaya layık olurum” diye yanıt verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105