13 aydır yalnız yatıyorum!

Demet Akalın: 13 aydır yalnız yatıyorum!

Eski eşi yeni sevgilisi Okan Kurt ile mutlu bir birliktelik sürdüren popçu Demet Akalın, '2.sayfa' canlı yayındaki samimi açıklamaları ile dikkat çekti.'Ala' şarkısıyla gündemde olan Deniz Seki, Demet Akalın, Işın Karaca ve Cansu Kurtçu, Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu.2012 yılında evlendiği iş adamı Okan Kurt ile 2018'de tek celsede boşanan Demet Akalın, evlilik konusu açılınca, "Bir daha evlenmem zaten" dedi."Siz benden ne istiyorsunuz benden? 13 aydır yalnız yatıyorum. Odalarımız ayrı. İlişki ile alakalı değil, çocukla alakalı bir durum."

"HİRA BABASIYLA UYUYOR" 

"Hira'ya sabah ben bakıyorum, gece Okan'a bırakıyorum. Hira çok deli yatıyor. Büyük bir yatak yaptırdık. Üst katta babasıyla uyuyor."

"ÜNLÜLÜĞÜMÜ KULLANMIYORUM" 

"Bankada sıramatikten numara alıyorum, güvenlik kontrolünde x-ray'den geçiyorum. Asla ünlülüğümü kullanmıyorum. Spor ayakkabı giyiyorum ve asla polemiğe girmiyorum."

​​​​​​​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.