16 Nisan Türkiye'de vaka sayısı kaç oldu?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca corona virüs vaka ve vefat sayısını açıkladı! 

Tüm dünyada etkili olan corona virüs pandemisine ilişkin ülkemizde de son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Sağlık Bakanı tarafından günlük olarak güncellerek kamuoyuna duyurular yapılmaya devam ederken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden bugünün verilerini açıkladı. Vatandaşlarımız tarafından merak edilen 16 Nisan Türkiye'de vaka sayısı kaç oldu? sorusu da bu açıklamayla yanıt bulmuş oldu. İşte son dakika haberinin detayları…

Çin'de ortaya çıkması sonrasında tüm dünyaya oldukça hızlı bir şekilde yayılım gösteren corona virüsü enfeksiyonuna ilişkin yurtta ve dünyada son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından bugünün "Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu" sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı. Bu paylaşımla birlikte vatandaşlarımızın merak ettiği 16 Nisan Türkiye'de vaka sayısı kaç oldu? sorusu da cevap buldu. İşte son dakika gelişmesinin ayrıntıları…

15 NİSAN VAKA SONUÇLARI:
Bakan Fahrettin Koca, Twitter hesabından 15 Nisan Türkiye'de corona virüsü son durum tablosunu açıkladı.Açıklanan verilere göre, 15 Nisan günü Türkiye'de 34 bin 90 test yapıldı.Tespit edilen yeni vaka sayısı 4 bin 281 kişi oldu. Bugün hayatını kaybedenlerin sayısı ise 115 oldu.

Türkiye'de toplamda 69 bin 392 kişide corona virüsü tespit edilmiş oldu. Toplam yoğun bakım sayısı bin 820, toplam entübe hasta sayısı ise bin 52 olarak duyuruldu.

BAKAN KOCA NELER SÖYLEDİ?
Bakan Koca, 15 Nisan corona virüs tablosunu açıklarken şu ifadeleri kullandı: "Vaka sayısındaki artış hızı, yoğun bakım ve solunum desteği ihtiyacı olan hastaların sayısındaki artış hızı sabit kalma eğiliminde. 875'i son 24 saatte olmak üzere 5.674 hastamız taburcu edildi. İki gücümüz var: Tedbir, tedavi. Gücümüzü kullanalım."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.