309 rejim askeri öldürüldü!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, hain saldırı sonrasında açıklama yaparak, "Uçak, SİHA ve kara ateş destek vasıtalarımızla 200’ü aşkın rejim hedefi ağır ateş altına alındı." dedi. Esad rejimi tarafından İdlib'de görev yapan askerlerimize yönelik düzenlenen hain saldırı sonucu 33 askerimiz şehit olurken, 32 askerimiz ise yaralandı. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, saldırı sonrası açıklamalarda bulunarak; uçak, SİHA ve kara ateş destek vasıtalarımızla 200’ü aşkın rejim hedefinin ağır ateş altına alındığını belirtti.

309 REJİM ASKERİ ÖLDÜRÜLDÜ

Bakan Akar açıklamalarına şöyle devam etti: "Atışlar sonucu 5 helikopter, 23 tank, 23 top ve obüs, bir SA-17, bir SA-22 hava savunma sistemi, 309 rejim askeri etkisiz hale getirildi."

 

Anahtar Kelimeler:
SihaUçakMilliAkar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.