46'lık Pınar Altuğ güneşlenirken paylaştı!

Sosyal medya Pınar Altuğ'un tatil pozunu konuştu...

46'lık Pınar Altuğ güneşlenirken paylaştı! Sosyal medya Pınar Altuğ'un tatil pozunu konuştu...

Güzel oyuncu Pınar Altuğ sosyal medyayı en aktif kullanan ünlü isimlerden biri. Pınar Altuğ'un yaptığı paylaşımlar her zaman takipçileri tarafından büyük beğeni alıyor. Her yaptığı olay olan güzel oyuncu Pınar Altuğ son olarak güneşlenirken paylaşımda bulundu. 46 yaşındaki Pınar Altuğ güzelliğiyle yine tam not aldı. Pınar Altuğ'un omuzundaki dövmesi dikkat çekerken fit hali ise genç kızlara taş çıkardı...Pınar Altuğ fit hali ile sosyal medyayı yaktı geçti. Güzel oyuncu Pınar Altuğ sosyal medyayı en aktif kullanan ünlü isimlerden biri. Pınar Altuğ'un yaptığı paylaşımlar her zaman takipçileri tarafından büyük beğeni alıyor.


Her yaptığı olay olan güzel oyuncu Pınar Altuğ son olarak güneşlenirken paylaşımda bulundu. 46 yaşındaki Pınar Altuğ güzelliğiyle yine tam not aldı.

Pınar Altuğ'un omuzundaki dövmesi dikkat çekerken fit hali ise genç kızlara taş çıkardı...

Öte yandan Pınar Altuğ'un kızı Su Atacan'da tatilde vaktini rüzgar sörfü dersleri alarak geçiriyor.

Pınar Altuğ kızı Su Atacan'ın rüzgar sörfü yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaştı...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.