AK Parti’de büyük bir güven bunalımı var...

YEREL seçimler öncesinde AK Parti’de büyük bir güven bunalımı yaşanıyor. AK Parti Genel Merkezi’nin Trabzon’da yaşanan güven bunalımına müdahale etmesi istendi.

PARTİDE SORUNLAR BİTMEK BİLMİYOR

AK Parti İl Teşkilat Başkanı Uğur Aydın’ın, yönetim kurulu toplantısının ardından parti il yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı WhatsApp grubuna, “Değerli arkadaşlar, il yönetimi olarak bizim adayımız var. (H)a (R)akip de çıkabilir. Ama (H)er halükarda (R)engimiz bellidir” şeklinde bir mesaj gönderdi. Atılan bu mesajdan rahatsız olan bazı yöneticiler, mesajı kendilerini yakın olan partinin kurucularına göndererek, tepkilerini dile getirdiler.

GENEL MERKEZDE BİR HAREKETLİLİK VAR

Atılan mesaj kısa sürede, kurucular başta olmak üzere milletvekillerine ulaştı. AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için ilçe ilçe dolaşarak çalışma yapanlar ise atılan bu mesajın karşısında şok oldu. Yerel seçimler öncesinde aday adaylarına oy verecek olan yöneticilerin bu tavrı, tarafsızlıklarının kaybettiğini gözler önüne serdi. Genel merkezin yaşananlara müdahale etmesini isteyen belediye başkanlığı aday adayları, uzun süredir yönetimden kaynaklı rahatsızlık bulunduğunu dile getirdi. Yaşanan olumsuzlukların genel merkeze ulaştığı ve müdahalenin gecikmeyeceği ileri sürüldü.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN KAVGA ETTİLER

Yönetim kurulu üyesinin attığı mesaj kısa sürede siyasete yakın olan tüm kesimlere ulaştı. Bu isimlerden biri olan Ali Haydar Usta, bu mesajı sosyal medya facebook hesabı üzerinden paylaştı. Bunun üzerine AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Hasan Dilekoğlu, mesajı sosyal medya hesabı facebook üzerinden paylaşan Ali Haydar Usta’ya ‘Müthiş bir olay, kına yakabilirsin. Hadi başarını kutla’ diye mesaj attığı görüldü. Bu mesajın ardından ikili arasında sözlü tartışma yaşandı.  Bu süre sonra Ali Haydar Usta paylaşımı kaldırdı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.