Akıllara durgunluk veren olay!

Sokakta Dehşet!

Diyarbakır'da, kimliği belirlenemeyen kız çocuğunun, sokakta boğazından bıçakladığı Cihan Gider (11),ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Görgü tanıkları, Gider'i öldüren kızın 9-10 yaşlarında olduğunu söylediği öğrenildi. Diyarbakır'da, dün akşam üzeri Huzurevleri Mahallesi'nde, akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kimliği belirsiz bir kız çocuğu, elindeki bıçakla 11 yaşındaki Cihan Gider'e saldırdı. Neden saldırdığı belirlenemeyen kız çocuğu, koşarak ortadan kaybolurken, boğazına aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Cihan Gider, yakındaki internet kafeye girip yardım istedi.

MÜDAHALEYE RAĞMEN KURTARILAMADI

Yere düşen Cihan Gider, çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık görevlilerince ambulansla yakındaki özel hastaneye götürüldü. Hastanenin acil servisinde tedaviye alınan Cihan, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı.

 KAÇAN KIZ ÇOCUĞU 9-10 YAŞLARINDA

Cihan Gider'in cansız bedeni otopsi için morga konulurken, kaçan kızın kimliğinin belirlenmesi ve bulunması için çalışma başlatıldı. Görgü tanıklarının, kızın 9-10 yaşlarında olduğunu söylediği öğrenildi. 

 

Anahtar Kelimeler:
DiyarbakırHastaneBIÇAK
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.