Ambulansları da bombalamışlar!

İdlib'de Türk askerine yönelik düzenlenen saldırının ardından bölgeye giden ambulanslar da saldırıların hedefi oldu. İdlib'de yaşanan katliamı durdurup ateşkesin sağlanması için bölgeye giden Mehmetçik, Rusya destekli Esad rejimi tarafından saldırıya uğradı. Hava saldırısında 33 askerimiz şehit olurken, kalleş saldırının detayları ortaya çıkmaya başladı. Gelen ilk bilgilere göre; Türk askerinin üs olarak kullandığı binaya düzenlenen hava saldırısında askerlerimiz şehit oldu. Saldırı haberinin gelmesinin ardından bölgeye çok sayıda ambulans ekibi gönderildi. Kalleş rejim güçleri, şehitlerimizi ve yaralı askerlerimizi bölgeden tahliyet etmeye giden ambulans ekiplerine de saldırı düzenledi. Konuyla ilgili bir açıklama da Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan geldi.

"AMBULANSLAR DAHİ VURULMUŞTUR"

Milli Savunmu Bakanı Akar, "İlk atışa müteakip bir kez daha uyarı yapılmasına rağmen saldırı devam etmiş, bu hava saldırıları sırasında ambulanslar dahi vurulmuştur." dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
TürkRusyaEsadHulusi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105