BAK ŞU PROFESÖRE?

Ben profesörüm dedikten sonra başhekime küçük düşürücü sözler söylediği iddia edilen İ.M. hakkında soruşturma başlatıldı.

HESAP SORMAK İSTEDİ

Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesinde sular durulmak bilmiyor. Yeni bir sayfanın açıldığı hastanede bu sefer bir profesör olay çıkardı. Başhekime yönelik sert sözler sarf ettiği iddia edilen İ.M. adlı profesör hakkında soruşturma başlatıldı. Sağlık Bakanlığı, başhekiminden eğitim sorumlusu olarak bir doktor ismi istedi. Bakanlığın istediği ismi kendisinin belirlemek istediği ortaya çıkan İ.M., başhekime yönelik 'Kime sordun da isim yazıyorsun? Seni doktor olarak görmüyorum. Ameliyata sokmam. Ben profesörüm' şeklinde sözler sarf ettiği iddia edildi. Telefonda geçen bu görüşmenin ardından iki doktor poliklinikte bir araya geldi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Başhekim Yavuz Çakıroğlu, kendisine oğlum diye hitap ettiği iddia edilen profesörü uyardı. Olaya tanık olan bir kişi ise profesörün poliklinikteki odasında görüşme yapıldığını başhekime yönelik profesörün sert sözler sarf ettiğin söyledi. Tanık hastane çalışanı ayrıca odanın kapısının kapandığı yönündeki iddialara ise kapının otomatik olarak kilitlendiğini, içerden istenirse açılabileceğini söyledi.  Hastanede muayene günü olmadığı ve hakkında soruşturma başlatıldığı belirtilen profesörün tavırlarından dolayı çok sayıda doktorun rahatsız olduğu ileri sürüldü.

Anahtar Kelimeler:
MuayeneSözBaşhekimAhi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bir Hekim 4 yıl önce

ya bu var olduğu iddia edilen tanık kimmiş aaa yokmuş :)
haberde bahsi geçen hekimi açıkça hedef göstermişsiniz bunlar suç biliyor musunuz ? hukuk danışmanınız da varmış ama beli ki haberi ona göstermemişsiniz gösterseydiniz yayımlamanıza izin vermezdi. bir de diğer doktorlar da rahatsız oluyormuş aaa kimmiş o doktorlar yokmuş :) adı geçen hekim saygın ve sevilen bir kişiliktir. bu şekilde bu haberler başarılı ve sevilen insanları karalamaya yetmez.