Bakan Koca Coronavirüs'te son vaka ve vefat sayısını açıkladı

Sağlık Bakanı Koca Coronavirüs'te son vaka ve vefat sayısını açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 24 Nisan tarihine ait Türkiye'deki son coronavirüs vaka ve vefat sayısını açıkladı. Bakan Koca'nın açıklamasına göre bugün 3122 yeni vaka tespit edildi, 109 kişi ise hayatını kaybetti. Türkiye'de bugün toplam 3246 hasta iyileşti ve toplam iyileşen sayısı 21.737'ye yükseldi. Türkiye'de bugün ilk kez iyileşen hasta sayısı, vaka sayısını geçti.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'deki 24 Nisan tarihine ait son Coronavirüs vaka ve vefat sayısın açıkladı. Bakan Koca'nın açıkladığı son veriye göre Türkiye'de bugün 3122 kişiye Coronavirüs tanısı koyuldu, 109 kişi ise hayatını kaybetti.

"BU NOKTADAN GERİ DÖNÜŞ OLMAMALI"

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada; "Son 24 saat içinde taburcu olan hasta sayısı, bugüne kadar iyileşen toplam hasta sayısının yaklaşık %15'ini oluşturuyor. Taramada, erken tanı ve tedavide başarılıyız.Alınan sonuçlara tedbirle destek şart. Bize güç verin." dedi.

REKOR İYİLEŞME

Türkiye'de bugün toplam 3246 kişi sağlığına kavuştu ve toplam iyileşen sayısı 21.737'ye yükseldi. Bugünkü verilerde Türkiye'de ilk kez iyileşen hasta sayısı vaka sayısını geçmiş oldu.

Anahtar Kelimeler:
TwitterKocaNisan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105