Bakan Koca'dan Bakan Soylu Açıklaması...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklaması...

İçişleri Bakanı ile tartıştığı ve istifa etmeyi düşündüğü iddialarının doğruları yansıtmadığını belirten Sağlık Bakanı Koca, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Koca kasıtlı olarak çıkartılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.İçişleri Bakanı ile tartıştığı ve istifa etmeyi düşündüğü iddialarının doğruları yansıtmadığını belirten Sağlık Bakanı Koca, önemli açıklamalarda bulundu.

"Bu iddiaların doğru olmadığını altını çizmek istiyorum" diyen Bakan Koca, "Vatandaşımız dünyanın bu kadar önemli gördüğü ve dünyayı bu kadar etkileyen bu salgında bizlerin salgınla mücadeleye odaklanmamızı bekliyor. Biz şu dönemde bütün kabine arkadaşlarım olmak üzere, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde biz bu salgınla mücadeleye 1 milyon 100 bin kişiye yakın sağlık ordumuzla adamış durumdayız. Başka bir gündemimizin olmadığını, olmayacağını söylemek istiyorum" şeklinde konuştu.

.

Anahtar Kelimeler:
BAKANSOYLUMilyonKasıt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.