Bakan Koca coronavirüs vaka ve vefat sayısını açıkladı

 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca coronavirüs vaka ve vefat sayısını açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 17 Mayıs tarihine ait Coronavirüs vaka ve vefat sayısını açıkladı. Bakan Koca'nın paylaştığı son veriye göre Türkiye'de bugün 1368 yeni vaka tespit edildi, 44 kişi ise hayatını kaybetti. Bugün 1825 kişi iyileşti ve toplam iyileşen hasta sayısı 109.962 oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 17 Mayıs tarihine ait Türkiye'deki coronavirüs vaka ve vefat sayısını açıkladı. Bakan Koca'nın paylaştığı son veriye göre Türkiye'de bugün 1368 yeni vaka tespit edildi, 44 kişi ise hayatını kaybetti.

"YENİ VAKA SAYIMIZDA BEKLENEN DÜZEYDE BİR DÜŞÜŞ GERÇEKLEŞTİ"

Yeni vaka sayımızda beklenen düzeyde bir düşüş gerçekleşti. Bazı verilerse, genel seyir içinde olağan değişkenlikler gösterdi. Koronavirüsün yayılmasına karşı verdiğimiz mücadelede evde kaldığımız günlerin rolü çok büyük. Yarın ve ertesi gün evde kalalım.

"YOĞUN BAKIM HASTA SAYISI AZALIYOR"

Bakan Fahrettin Koca, dün Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Yoğun bakım hasta sayımızla yoğun bakıma giren hastalarımızdan vefat edenlerin oranı azalıyor. İyileşme hızındaysa öngörülebilir bir yavaşlama var. Koronavirüsün yayılmasına karşı verdiğimiz mücadelede evde kaldığımız günlerin rolü çok büyük. Evde kalalım." ifadesini kullanmıştı.

Anahtar Kelimeler:
BAKANVefatVaka
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.