Bakanlık acı haberi verdi... Bir polis şehit oldu

İçişleri Bakanlığı, Ağrı'da Türkiye-İran sınır hattında yapılan duvar inşaatının güvenliğinde görevli bir özel harekat polisinin, teörö örgütü PKK mensuplarının İran tarafından açtığı taciz ateşi sonucu şehit olduğunu açıkladı.Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: Ağrı ilimizde Türkiye-İran sınır hattında yapılan sınır duvarı inşaatının güvenliğinde görevli kahraman özel harekat polisimiz bölücü terör örgütü mensuplarınca İran tarafından yapılan taciz ateşi sonucu şehit olmuştur. Şehidimize Allah'tan rahmet, aziz milletimize, kederli ailesine ve Türk Polis Teşkilatımıza başsağlığı diliyoruz.

Acı haber ailesine ulaştı

Bir çocuk babası şehit özel harekat polisi Veli Kabalay'ın şehadet haberi, Denizli'nin Tavas ilçesindeki ailesine verildi.Şehidin babaevine Türk bayrağı asıldı. Anne Aysel Kabalay ve baba İsmail Kabalay çocuklarının şehadet haberinin ardından üzüntü yaşadı. Şehit polis Veli Kabalay'ın bu sabah ailesiyle telefonda bayramlaştığı öğrenildi.

Bakanlık acı haberi verdi: Bir polis şehit oldu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.