BAŞKAN ÇİMEN'E AĞIR SUÇLAMA

BU FOTOĞRAFA İSYAN ETTİLER.....

Gümüşhane Ülkü Ocaklar Başkanlığı, Uğur Işılak konserinde Ülkü Ocakları'na ait pankartın önünde konuşma yapan ve  bir grup gençle birlikte Bozkurt işereti yaparak oy hesabı yapan Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen'e 'Biz orda yoktuk' diye tepki gösterdi. Bu tepkinin hemen ardından Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın bir açıklama yaparak Çimen'e sert bir dille eleştirdi. Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın, Türkiye’yi bölgesel güç ve lider ülke yapacak hedefleri gerçekleştirmenin yanı sıra, asırlarca dünya barışının ve adaletin teminatı, İslam alemi ve bütün mazlum milletlerin yegane ümidi olan Türkiye’yi küresel bir güç haline getirecek, 2023 ve 2071 vizyonunun altyapısını inşa edecek olan Cumhur İttifakı’nın en güçlü destek gördüğü illerin başında Gümüşhane’nin geldiğini söyledi. Aydın, yaptığı açıklamada, Gümüşhane’de Cumhur İttifakı’nı oluşturan AK Parti ile MHP ittifakın ruhuna uygun hareket ettiğini, her iki partide kurumsal olarak liderlerinin talimatlarını harfiyen yerine getirdiğini belirtti.

KRİPTO HÜCRELER DEVREDEDİR

Aydın, “Ancak, Gümüşhane Belediyesi’nce düzenlenen konser etkinliğinde ittifakın uyumunu bozacak ve buradan ülke geneline sirayet edecek birtakım kurguların tertiplendiğini müşahede etmekteyiz. Ülkemizin bekasının teminatı olan Cumhur İttifakı’nın bozmak suretiyle ülkemizi kaotik bir ortama sürüklemek isteyen FETÖ aklı teyakkuzda, kripto hücreler devrededir. Söz konusu programda pankart hazırlanmasından sahnede sunulmasına, arkasından gazete manşetiyle gündeme taşınmasına ve bunun üzerinden ittifakı oluşturan partilerin çatıştığı algısının yayılmasına kadar yapılan faaliyetin bütünü FETÖ aklını çağrıştıran bir kurgu, önceden hazırlanmış bilinçli ve kasıtlı bir tertiptir. Bu, tam olarak Pensilvanya aklı, ayniyle FETÖ taktiğidir. Amaç, AK Parti ile MHP arasındaki uyumu zedelemek, Cumhur İttifakı’nı oluşturan iki partiyi kavgalı göstererek bunun üzerinden kaos çığırtkanlığı yapmaktır.  Üzülerek belirtmeliyiz ki, belediye başkanı da bilerek ya da farkında olmadan bu kurguya alet olmuştur” dedi.

HER PARTİ KENDİ LOGOSUNU KULLANACAK

Cumhur İttifakı’nı oluşturan iki parti arasında yapılan protokolde kimin nerede nasıl davranacağından, hangi kurumsal amblemin nerede ve nasıl kullanılacağına kadar her detayının açık ve anlaşılır bir şekilde belirtilerek illere gönderildiğini kaydeden Başkan Aydın, şunları kaydetti: “Dolayısıyla ülkü ocaklarımıza ait logonun belediye başkanının programında kullanılamayacağını sayın başkanın bilmemesine imkân yoktur. Ercan Bey buna göz yumarak öncelikle mensubu olduğu partinin talimatına aykırı hareket etmiş, kendi partisine de saygısızlık yapmıştır. Biz, Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur İttifakı’na sonuna kadar bağlıyız. Bunun yanında ittifaka halel getirecek her türlü davranışında karşısındayız. Bu münasebetle, bu olayı da genel merkezimizle paylaşarak hukuk zemininde gerekli mercilere taşıyacak, birtakım kurgularla fitne üreten FETÖ aklını bir kez daha yerle bir edeceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.