BENZİN ZAM KAPIDA

Benzine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 15 kuruş zam geldi. Brent petrol ve uluslararası ürün fiyatlarındaki artış, 5.45 TL'ye dayanan dolar kurundaki yükseliş benzinde zam ihtiyacı doğurmuştu. Benzine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 15 kuruş zam geldi. Türkiye’de, akaryakıt fiyatları belirlenirken, Brent petrol ve uluslararası piyasalarda ürün fiyatlarındaki değişim (motorin ve benzin) ve dolar kuru hareketleri göz önünde bulunduruluyor.

KURDAKİ ARTIŞ ETKİLİ OLDU
Benzinin ton fiyatı, uluslararası piyasalarda 600 dolara dayandı. Dolar kurunda yukarı yönlü bir hareket söz konusu. Kur, 5 TL 45 kuruş üzerini zorluyor. Bu gelişmeler, benzinde 15 kuruş zammı gündeme getirmişti. İstanbul'da benzinin litresi zamdan sonra 6.55 - 6.60 TL arasına çıkacak.

Anahtar Kelimeler:
ZamBenzinKuruşBrentLitre
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.