Beyin kanaması geçiren Kadir İnanır'dan haber var!

 Yoğun bakım sonrası ilk fotoğraf geldi!

Usta sanatçı Kadir İnanır, Muğla'nın Ortaca ilçesindeki evinde 20 Kasım'da aniden rahatsızlanmış, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Beyin damarına pıhtı attığı teşhisi konulan ünlü sanatçı Kadir İnanır, geçtiğimiz günlerde ameliyat edilmişti. İnanır'ın sağlık durumu merak edilirken, oyuncudan ilk fotoğraf geldi. İşte bir süredir hastanede olan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili son bilgiler...

72 yaşındaki ünlü sanatçı Kadir İnanır Muğla'nın Ortaca İlçesinde bir anda rahatsızlanması sonucu, ambulansla 20 Kasım tarihinde Denizli'de bulunan Pamukkale Üniversitesi Hastanelerine kaldırılmıştı.

Hastanede tedavileri devam ederken doktorlarından, sağlığının iyi olduğu açıklaması yapılmış ardından da klinik seyrinde bir sapma gözlenmesi üzerine ameliyata alındığı bilgisi paylaşılmıştı.Ameliyatının ardından yoğun bakımda tedavi süreci devam eden İnanır'ın, normal odaya çıktığını sevgilisi Jülide Kural duyurmuştu.

İNANIR'IN KEYFİ YERİNDE

Kadir İnanır'ın son durumunu İnanır'ı ziyaret eden bir arkadaşı paylaştı. İnanır'ın normal odada ziyaret eden arkadaşı İnanır'la fotoğraf çekindi. Fotoğrafta İnanır'ın keyifli olduğu görüldü.

NE OLMUŞTU?

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 20 Kasım'da aniden rahatsızlanan Kadir İnanır, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Beyin damarına pıhtı attığı teşhisi konulan İnanır, bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra nöroloji servisinde özel bir odaya alındı. İnanır için uzman kişilerin yer aldığı 6 kişilik ekip oluşturuldu. Aralarında kalp damar, nöroloji, genel cerrah ve beyin cerrahlarının da bulunduğu ekip, İnanır'ı takip etti. Sürekli olarak tetkikler yapılıp, filmler çekildi.

Serviste takibi süren İnanır, 21 Kasım pazar günü akşam saatlerinde aniden beyin kanaması geçirdi. Acil ameliyata alınan İnanır, başarılı geçen operasyonun ardından önce yoğun bakıma ardından da normal odaya alındı. Yaklaşık 10 gündür hastanede kontrol altında olan Kadir İnanır'ın bir süre daha hastanede kalacağı öğrenildi.

Usta oyuncu doktoruyla yaptığı görüşmede, '"Sevgi emektir sözünün doğruluğunu bir kez daha anlıyorum" dedi. SEVGİ EMEKTİR!' sözleriyle sevenlerine selam yollamıştı.Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105