Boşanma aşamasındaki eşini ve kayınvalidesini öldürdü

Sakarya'nın Taraklı ilçesinde İ.K., boşanma aşamasında olduğu 40 yaşındaki eşi Gülsüm Zeynep Karapekmez ile 70 yaşındaki kayınvalidesi Melahat Ünlütürk'ü tatil yaptıkları termal otelin odasında silahla vurarak öldürdü. Olayın ardından kaçan İ.K.'nın yakalanması için çalışma başlatıldı.
Yapılan araştırmada, Gülsüm Zeynep Karapekmez´in boşanmak üzere olan eşi İ.K.´nin otele geldiği, gece saatlerinde eşi ve kayınvalidesini öldürdüğü belirlendi. Polis, İ.K.'nin kaçtığı otomobilin plakasını belirledi. Polis ve jandarma ekipleri, İ.K.´yi yakalamak için çalışma başlattı.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI
Adam öldürme ve yaralama suçlarından 20 suç kaydının olduğu ifade edilen İ.K.'nin bir süre önce cezaevinden çıktığı bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
SakaryaSilahOtelBoşanma
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.