Bu fotoğraf için dolunayı beklediler!

İstanbul’da Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi üzerinde beliren dolunayı görüntülemek için yerli ve yabancı birçok fotoğrafçı bugün geceyi gündüz etti. Fotoğrafçılar bu kareyi çekmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Ayasofya ve dolunay güzel bir görüntü oluşturdu

Ayasofya-i Kebir Camii

İstanbul'da 24 Temmuz'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılan ve yoğun ilgi gören Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin konukları bu sabah fotoğrafçılar oldu.

SAAT 04.30'DA DOLUNAY BELİRDİ

Çok sayıda fotoğrafçı dolunayı görüntülemek için Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi çevresini seçti. Saat 04.30’da beliren dolunay, Ayasofya-i Kebir Camii ile aynı karede yer aldı.

SAAT 05.30'A KADAR SÜRDÜ

Güzel görüntülere sahne olan dolunayın batışı 05.30 gibi gerçekleşti.

FOTOĞRAFÇILAR BİRBİRLERİYLE YARIŞTI

Yerli ve yabancı çok sayıda fotoğrafçı, dolunayı Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi ile aynı karede görüntülemek için birbiriyle yarıştı.habertürk

Anahtar Kelimeler:
FötöAyasofyaKare
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.