BU SEFER ELİNİ SIKMADI

Hikmet Karaman, Ersun Yanal'ın yanına gitmedi!

Kayserispor - Fenerbahçe maçı öncesinde teknik direktörler arasında soğuk rüzgarlar esti. Ev sahibinin hocası Hikmet Karaman, Kanarya'nın teknik patronu Ersun Yanal'ın yanına gitmedi.

Süper Lig'in 21. haftasının açılış maçında Kayserispor, Fenerbahçe'yi ağırlarken teknik direktörler arasında neler yaşanacağı merak konusuydu.

Sarı-Kırmızılı takımın hocası Hikmet Karaman, konuk ekibin teknik direktörü Ersun Yanal'ın yanına gitmezken seremoniden sonra direkt kulübesine geçti.

Hatırlanacağı üzere 2016-2017 sezonunda Trabzonspor'un Bursaspor'a yenilmesi sonrası Çaykur Rizespor küme düşmüş, Atamacalar'ın o zamanki hocası olan Hikmet Karaman da "Bu şehir bunu unutmaz" açıklaması yapmıştı. Karaman, sonrasında  o sözlerle Trabzonspor'u değil, Fırtına'nın o dönemki hocası Ersun Yanal'ı kastettiğini açıklamıştı.Savcılık olayla ilgili takipsizlik vermişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105