Buket Aydın ile Emir Sarıgül'ün balık keyfi...

Emir Sarıgül için "Asla barışmayacağım" diyen Buket Aydın tükürdüğünü yalamıştı! Buket Aydın ile Emir Sarıgül'ün balık keyfi...

Spiker Buket Aydın'ın özel hayatındaki gelişmeler hız kesmeden devam ediyor. Buket Aydın ile Emir Sarıgül ilişkisi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.Ancak çift, kısa bir süre sonra yollarını ayırmıştı.Emir Sarıgül, Buket Aydın ile ayrılır ayrılmaz Sibel Can ile yeni bir aşka yelken açmıştı.Emir Sarıgül ile bir dargın bir barışık aşk yaşayan Buket Aydın,geçtiğimiz günlerde eski aşkıyla birlikte yakalandı. Çift, son olarak da Boğaz'da görüntülendi. Buket Aydın ve Emir Sarıgül'ün keyifli anları dikkat çekti.

Çiftin teknedeki görüntülerinin ardından Aydın, net açıklamalarda bulunmuştu.Sarıgül'ün eski sevgilisi Buket Aydın, "Ben utanç duyuyorum. Mart sonunda Emir Bey'le ilişkimi kariyerime zarar verdiği için noktaladım. Bana yaptığı evlilik teklifi onun yaptığı bir harekettir" demişti.Ancak ünlü spiker bu sözleri çabuk unuttu. Aydın, eski sevgilisine geri döndü.Buket Aydın ve iş insanı Emir Sarıgül, geçtiğimiz günlerde Yeniköy'deki bir mekanda başbaşa yemek yedi.

"Aşk yeniden" diyen ikili, teknelerine binerken böyle görüntülendi.

Sosyal medyada "Sözünüzü tutmada Buket Aydın gibi olun" yorumları yapılarak yalanlamalar ti'ye alındı.

Yaşananların ardından Emir Sarıgül ile sunucu Buket Aydın ikilisi, bu kez Boğaz'da görüntülendi.

Cumartesi günü gittikleri Lacivert isimli restoranda balık

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105