Buket Aydın'ın sırrı ortaya çıktı

Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Kendisinden bahseden Aydın, parmağından hiç çıkarmadığı yüzükler hakkında da ilk kez konuştu. Ana haberi sunarken tercih ettiği kıyafetlerle dikkat çektiği kadar taktığı takılarla da gündeme gelen Buket Aydın, canlı yayında büyük yüzüklerinin sırrını anlattı. Her gün taktığı 2 adet büyük yüzüğü parmağından çıkarmayan Aydın, konu hakkında şunları söyledi:

"KAÇ DEFA YOLDAN..."

 "Ben Osmanlı zamanında yaşamalıymışım. Oradaki takılar falan hep güzel bir dönemmiş. Bu yüzükler de Osmanlı'ya olan hayranlığımdan geliyor. Ben bu yüzüğü takmadan hiçbir yere gitmiyorum. Evde unuttuğumda geri dönüyorum. Kaç defa yoldan döndüğümü bilmiyorum hatta köprüden bile geri dönmüştüm. ''İnancım kuvvetlidir. Bir yüzüğün bana çok uğur getireceğine çok inanmıyorum. Yüzüğü çok seviyorum ve bütünleştik. Takmadığım zaman kendimi kötü hissediyorum. Haberde bunlar bile fazla.''  ''Ben biraz alışılmışın dışına çıktım o yüzden herkes yüzüklere taktı ve soruyor. Herkes takip ediyor birkaç gün sola taktığım yüzüğü takmamıştım taşı düştüğü için 'Neden takmadınız?' diye soruyorlar."

Anahtar Kelimeler:
Kanal DBuket Aydın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105