Burak'ı yere göğe sığdıramadı

Orman, Burak'ı yere göğe sığdıramadı.. 'Trabzonspor'daki kontratı...'

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Burak Yılmaz ile ilgili Beşiktaş Başkanı Fikret Orman açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Kulübü, Shinji Kagawa, Burak Yılmaz, Nicolas Isimat Mirin ve Muhayer Oktay için imza töreni düzenledi. Düzenlenen törende Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Burak Yılmaz ile ilgili Fikret Orman gelen soruları cevaplandırdı.

"BURAK FEDAKARLIKLAR YAPTI"

Burak'ın transfer süreci ile ilgili konuşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman "Burak 2 senelik süreç içerisinde ismi Beşiktaşla geçti. Doğal bir süreç olarak görüyorum. Evi burasaydı geçmesi kadar normal bir şey yoktu. Burak’ı çok da istedim, hocamızın da arzu ettiği bir şeydi. Burak’ın aile içerisinde görevler alması gerektiğini düşünüyorum. Görüşmeler oldu, çok kolay oldu. Burak Trabzonspor’daki kontratına rağmen büyük fedakarlıklar yaparak geldi. Ne kadar istediğini gösterdi. Kendisine göstermiş olduğu fedakarlıktan dolayı teşekkür ediyorum. Karakter itibari ile kaptanlık yapacak bir oyuncu. Tolga’nın da sözleşmesi bitiyor süreci sezon sonunda değerlendireceğiz. Kaptanlık Beşiktaş’ta yönetim kurulu kararı ile verilir. Ben de çok isterim Burak’ın Beşiktaş kaptanının olmasını.."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105