Burcu ile Tamer aşk mı yaşıyor?

Burcu Esmersoy'dan Tamer Karadağlı ile yakalanma görüntülerine jet yanıt!

Berk Suyabatmaz'dan kısa süre önce boşanan Burcu Esmersoy  ile oyuncu Tamer Karadağlı'nın görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Tamer Karadağlı ile bir dinlenme tesisinde görüntülenen Burcu Esmersoy 'yakalandılar' haberlerine sert çıkıştı. Burcu Esmersoy ile Tamer Karadağlı aşk mı yaşıyor? sorularına sebep olan görüntüler sonrası Burcu Esmersoy bağlandığı Söylemezsem Olmaz programında iddialara yanıt verdi. İşte Burcu Esmersoy ve Tamer Karadağlı arasında o gece olanlar... Berk Suyabatmaz'dan boşanan Burcu Esmersoy, Tamer Karadağlı ile dinlenme tesislerinde görüntülendi.

BEN İŞ YAPAMAYACAK MIYIM?

İkilinin gündeme bomba gibi düşen görüntülerine Burcu Esmersoy'dan jet hızında yanıt geldi. İşte Burcu Esmersoy'un Söylemezsem Olmaz'a yaptığı açıklama: Yakalandılar gibi garip cümleler kuruluyor. Ya köpek gibi çalışıyorum.Tamer Karadağlı ile aynı güne gelen setimiz vardı. Afyon'a gitmemiz gerekiyordu. İşimiz biter bitmez İstanbul'a dönerken dinlenme tesisinde çekilmiş bir video, lavabo ihtiyacımı karşıladım. Ben iş yapamayacak mıyım?

Anahtar Kelimeler:
BERKJETBurcuTamerEsmersoy
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.