Çarşıbaşı’na cenazesini getirdiği babasıyla aynı gün toprağa verildi

Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ali Turgut’un (65) cenazesini Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesine getirirken Amasya’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kemal (44) ve eşi Ayşe Turgut (39) dün göz yaşları arasında Yeniköy Mahallesi’nde toprağa verildi. Kazada yaralanan ve hastaneden çıkarak cenazeye katılan Kemal Turgut’un oğlu Ali Turgut’un feryatları ise yürekleri dağladı.

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesi dün büyük bir acı yaşadı.

Önceki gün vefat eden babası Ali Turgut’u Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesinde defnetmek üzere Ankara’dan yola çıkan Kemal Turgut ve ailesinin içinde bulunduğu otomobil Amasya’da kaza geçirdi. Merzifon ilçesine bağlı Kamışlı Köyü mevkisinde öğle saatlerinde meydana gelen kazada, Süleyman Kısakol’un (41) kullandığı 33 SH 009 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak, şarampole yuvarlandı. Kazada araçta bulunan Kemal Turgut (44) olay yerinde eşi Ayşe Turgut (39) ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazada sürücü Süleyman Kısakol ile araçta bulunan Kemal Turgut’un çocukları Ali ve Zeynep Turgut da yaralandı.

Trabzon’dan yetişen ve TRT’nin Karadeniz programlarının değişmez ismi olan kemençeci ve folklor hocası Ali Turgut ile vefat eden oğlu Kemal ile eşi Ayşe Turgut’un cenazeleri dün Çarşıbaşı ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra aynı yerde toprağa verildi. Cenazeye Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da katıldı.

Kazada yaralanan ve hastaneden çıkarak cenazeye katılan Kemal Turgut’un oğlu Ali Turgut’un feryatları ise yürekleri dağladı. Kazada yaralanan sürücü Süleyman Kısakol’un durumunun ciddiyetini koruduğu Zeynep Turgut’un ise Ankara’daki bir hastanede tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.