CİNAYETİN ALTINDAN CİNAYET ÇIKTI

 KATİLİN KOCASINI
SOKAKTA VURDULAR

Trabzon’da akrabası Gülsün Taşkın’ı (41) bıçaklayarak öldüren Emine Taşkın’ın (43) eşi Bekar Taşkın sokak ortasında vurularak öldürüldü. Cinayetin ardından Gülsün Taşkın’ın babası ve bir yakının arandığı öğrenildi. 

CİNAYETİN ALTINDAKİ SIR NEYDİ?
Trabzon’un Çarşı Mahallesi’nde 4 Ağustos 2018 tarihinde bir apartman boşluğunda akrabası Gülsün Taşkın’ı (41) bıçaklayarak öldüren 4 çocuk annesi Emine Taşkın (43) polisin sorgusunda cinayeti nasıl işlediğini anlatmıştı. Emine Taşkın, öldürdüğü Gülsün Taşkın’ın ile eşi Bekar Taşkın’ın ilişkisi olduğunu ileri sürerek, evliliğini kurtarmak için hamile kaldığını söylemişti. Emine Taşkın, “Hamile olduğumu öğrenen Gülsün Taşkın eşimden eve gelmemesini aksi takdirde elindeki bazı belgeleri babasına vereceğini söylemiş. Bu durumdan korkan eşim iki aydır eve gelmiyordu. Oğlumu gönderdim. Korktuğu için gelemediğini söylemiş” şeklinde ifade vermişti. 

KATİLİN EŞİNİ SOKAKTA VURDU
Cinayetin ardından sırra kadem basan Emine Taşkın’ın eşi Bekar Taşkın, dün çarşı içi sokakta ortaya çıktı. Aracıyla gezintiye çıktığı belirlenen Bekar Taşkın’ın yolunu kestiği iki kişi ile tartışmaya başladı. Bu sırada silahı çeken bir kişi, Bekar Taşkın ‘a ateş ettiği ortaya çıktı. Yaralanan Bekar Taşkın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis bu arada olayların büyümemesi için Araklı’da tedbir aldığı öğrenildi. 

BABA VE YANINDAKİ ARANIYOR
Bekar Taşkın’ı Değirmendere’de öldürülmesinin ardından iki kişinin arandığı ortaya çıktı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası Dedektifleri, kısa bir süre önce cinayete kurban giden Gülsün Taşkın’ın babası ve yanında bulunan bir kişiyi arandığı öğrenildi. Bu kişilerin yakalanmasının ardından cinayetin neden işlediğinin ortaya çıkacağı belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonAraklıCinayet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105