Demiryolu Şubat’ta ihale olacak Trabzon- Erzincan Demiryolu müjdesini Erzincan’da açıklayacak


25 Ocak 2018 Perşembe 12:28
 Demiryolu Şubat’ta ihale olacak
 
   
Bu Müjdeyi Bekliyoruz

TRABZON- ERZİNCAN Demiryolu Projesi’nin Şubat ayında ihalesinin yapılacağı öğrenildi. Daha önce açıklanan ve 2018 yılının ilk çeyreğinde yapılacağı açıklanan Kesin Proje yapım ihalesinin tarihinin de Başbakan Binali Yıldırım’ın Erzincan ziyaretinde açıklaması bekleniyor. Trabzon- Erzincan Demiryolu Platformu Sözcüsü Şaban Bülbül heyecanla ihale tarihini beklediklerini söyledi.

Gümüşhane Güç Verecek

ÖTE YANDAN Erzincan- Trabzon Demiryolu Projesi’yle ilgili Gümüşhane’de de platform kurulması girişimleri Trabzon’da memnuniyetle karşılandı. Gümüşhane’de kurulan platformu desteklediklerini ve bundan memnuniyet duyduklarını kaydeden Bülbül, “Projenin yapımı ve takibi noktasında diğer illerin plartformlarla destek vermesi proje için çok önemlidir.” dedi.

TRABZON- Erzincan Demiryolu Projesi’nin Şubat ayında ihalesinin yapılacağı öğrenildi. Daha önce açıklanan ve 2018 yılının ilk çeyreğinde yapılacağı açıklanan Kesin Proje yapım ihalesinin tarihinin de Başbakan Binali Yıldırım’ın Erzincan ziyaretinde açıklaması bekleniyor. Trabzon- Erzincan Demiryolu Platformu Sözcüsü Şaban Bülbül heyecanla ihale tarihini beklediklerini söyledi. Bülbül, konuya ilişkin Gümüşhane’de platform kurulması yönündeki girişimleri desteklediklerini ve bundan memnuniyet duyduklarını kaydetti. Bülbül, “Gümüşhane’de de platform kurulması bu projeye ve bizlere ayrı bir güç verecektir” dedi.

Trabzon’un en önemli mega projelerinden biri olan Trabzon- Erzincan Demiryolu Projesinin Kesin Proje yapım ihalesinin 2018 yılı ilk çeyreğinde yapılacağı daha önce AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu tarafından açıklanmıştı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın 2018 yatırım programında Etüd-Proje Yapımı olarak yer alan projenin ihalesinin şubat ayında yapılacağı öğrenildi. İhale tarihinin netleştiği ancak tarihin Başbakan Binali Yıldırım’ın Şubat ayında Erzincan’a yapacağı ziyarette açıklayacağı öğrenildi.

Öte yandan Erzincan- Trabzon Demiryolu Projesi’yle ilgili Trabzon’dan sonra Gümüşhane’de de platform kurulması girişimleri bölgede sevinç oluşturdu.

 Trabzon- Erzincan Demiryolu Platformu Sözcüsü Şaban Bülbül heyecanla ihale tarihini beklediklerini söyledi. Bülbül, konuya ilişkin Gümüşhane’de platform kurulması yönündeki girişimleri de desteklediklerini ve bundan memnuniyet duyduklarını kaydetti. Bülbül, “Projenin yapımı noktasında diğer illerin de bu tür platformlarla ya da diğer türlü oluşumlarla projeye destek vermesi hem Trabzon’a hem de projeye ayrı bir güç verecektir” dedi.                

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.