Detone olan Defne Samyeli sosyal medyanın diline düştü!

 Siyah transparan tulumu da Defne Samyeli'yi kurtaramadı...

İbo Show'un bu haftaki konuklarından biri de Defne Samyeli idi. Eski haber spikeri olan aynı zamanda tescilli güzel Defne Samyeli şu sıralar oyunculuk ve şarkıcılıkta da oldukça iddialı. Son olarak İbo Show'a konuk olan Defne Samyeli siyah transparan tulumu ile göz doldururken sesi ile de sosyal medyanın en çok konuşulanlarından oldu. Siyah tulumu içine giydiği mayosu ile düzgün fiziğini sergileyen Defne Samyeli detone olunca sosyal medyanın diline düştü. 

İbo Show'un bu haftaki konuklarından biri de Defne Samyeli idi. Eski haber spikeri olan aynı zamanda tescilli güzel Defne Samyeli şu sıralar oyunculuk ve şarkıcılıkta da oldukça iddialı.Son olarak İbo Show'a konuk olan Defne Samyeli siyah transparan tulumu ile göz doldururken sesi ile de sosyal medyanın en çok konuşulanlarından oldu.

Siyah tulumu içine giydiği mayosu ile düzgün fiziğini sergileyen Defne Samyeli detone olunca sosyal medyanın diline düştü. İşte 48 yaşındaki Defne Samyeli'nin İbo Show şıklığı...Twitter üzerinden Samyeli'nin hem kıyafetini hem de sesini eleştiren kullanıcılar, ünlü isme ağır yorumlarda bulundu. Kıyafeti bazı takipçilerine abartılı gelirken bazı takipçileri ise çok yakıştığını ifade etti.

Sesiyle ilgili ise sert yorumlar yapıldı. İşte Defne Samyeli'ye gelen bazı yorumlar:

"Allah herkese yirmi yıl ses eğitimi alıp da sesi bir halta yaramayan Defne Samyeli özgüveni versin."

"Defne Samyeli'yi araya kaynar diye mi çağırdınız abi."

"Pandemi sıkıntısı yetmiyormuş gibi bir de bunun üstüne Defne Samyeli'nin şarkıcı olması... Kurtaran yok mu bizleri?"

"Defne Samyeli dinleyince müzikle arama mesafe koymaya karar verdim."

"Ülkeye bak Defne Samyeli, İbo Show'a çıkıp şarkı söylüyor."

Defne Samyeli son olarak Miami pozlarıyla beğeni toplamıştı...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105