Didem Soydan Miami'den paylaştı!

Didem Soydan Miami'den paylaştı! Havuz pozlarıyla beğeni topladı.Son dönemde oyuncu sevgilisi Burak Deniz ile yaşadığı ilişkiyi sonlandırmasıyla gündeme gelen model Didem Soydan, arkadaşı Umut Eker ile çıktığı Miami tatilinden yeni pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Didem Soydan Miamiden paylaştı Havuz pozlarıyla beğeni topladı

Hem özel hayatıyla hem de sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen 37 yaşındaki ünlü model Didem Soydan, yeni pozlarını takipçilerinin beğenisine sunmaya devam ediyor.

Oyuncu Burak Deniz ile iki senelik ilişkisinin sona ermesi ardından sosyal medyada olay yaratan fotoğraflarını yayınlayan model, son olarak bu gönderilerine bir yenisini daha ekledi.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ 

Arkadaşı Umut Eker ile çıktığı Miami tatilinden sarı neon rengi mayokinisi ile çekilen pozlarını peş peşe takipçilerinin beğenisine sunan Soydan, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Didem Soydan Miamiden paylaştı Havuz pozlarıyla beğeni topladı

Instagram'da 788 bin takipçisi bulunan güzel modelin "Bugün modum" etiketiyle takipçileriyle paylaştığı karelerine, kısa sürede binlerce beğeni geldi

Didem Soydan Miamiden paylaştı Havuz pozlarıyla beğeni topladı

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Instagram hesabından dekolteli siyah elbisesi ile yayınladığı pozlarla gündeme gelen Soydan'ın bu hamlesi, sosyal medya kullanıcıları tarafından Burak Deniz'e gönderme olarak yorumlanmıştı.

Ayrılığın ardından Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülenen Deniz, gazetecilerin "Didem Soydan'la ayrılık sebebiniz sosyal medyadaki cesur paylaşımlar mı?" sorusuna yanıt vermişti.​​​​​​​

"BİZ GERİ KAFALI MIYIZ?" 

"Tabii ki de öyle bir şey yok. Biz geri kafalı mıyız?" diyen Burak Deniz, ünlü mankenle ayrılık sebebiyle alakalı sessiz kalmış ve aracına yönelmişti.​​​​​​​

Tüm bunların ardından Nişantaşı'nda köpeğini gezdirirken görüntülenen Soydan ise, basın mensuplarının Deniz ile ayrılıkları hakkında sorduğu sorulara cevap vermemeyi tercih etmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105