Dilan Eylem Öz’ün ölümünde yeni detaylar çıktı

Kısmet Olursa yarışmasında tanınmıştı!

İstanbul Avcılar'da bir süredir anneannesiyle yaşayan ve 2 gündür de yalnız olduğu bilinen Dilan Eylem Öz (28) evde ölü olarak bulundu. Akrabaları ile birlikte çilingir yardımı ile girilen adreste cesedin bulunduğu yatak odasının da kapısının kilitli olduğu öğrenildi. Genç kız dün Büyükçekmece'deki Çakmaklı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Kesin ölüm nedeni otopsi raporunda belli olacak.

Dilan Eylem Öz’ün ölümünde yeni detaylar: Kısmetse Olur yarışmasında tanınmıştı!

Olay Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Annesi yurtdışında yaşadığı öğrenilen 28 yaşındaki Dilan Eylem Öz, Avcılar'da anneannesiyle birlikte kalıyordu.İddiaya göre Öz'ün anneannesi yaz tatilini için kısa bir süre önce memleketine gitti. Bir süredir evde yalnız yaşamaya başlayan genç kadının yakınları, Dilan'dan haber alamamaya başladı. Yaklaşık 3 gündür Dilan'dan herhangi bir haber alamayan yakınları durumdan şüphelenerek polise ihbarda bulundu.

DİLAN EYLEM ÖZ ODANIN KAPISINI KİLİTLEMİŞ

İhbar üzerine Öz'ün bulunduğu eve akrabaları ile birlikte çağrılan çilingir ile giren polis ekipleri, genç kadını evin sol tarafındaki kilitli odada yatak üzerinde hareketsiz şekilde yatarken buldu. Sağlık ekiplerince hayati fonksiyonları kontrol edilen kadının yaşamını yitirdiği belirlendi. Öz'ün şüpheli ölümüne ilişkin yapılan arama çalışmalarında ise genç kadının cesedinin yanında uyuşturucu madde bulunduğu ileri sürüldü.

DİLAN EYLEM ÖZ'ÜN ÖLÜM NEDENİ RAPOR SONRASI BELLİ OLACAK

Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından genç kadının cansız bedeni otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Öz'ün ölümün arkasındaki gerçek buradan çıkacak Adli Tıp Raporu ile gün yüzüne çıkacak.

"AĞZINDA KÖPÜK VARMIŞ"

Aynı binanın altında fırında çalışan Şahin Kalın ise "Yakınları haber alamayınca çilingir çağırmış. Ağzında köpük varmış. Uyuşturucudan öldüğü söylendi. Kimseye pek zararı yoktu. Bizden de gelip alışveriş yapardı" dedi.sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105