DİREK UÇUŞ BAŞLIYOR

Yaklaşık 3,5 milyon Türk’ün yaşadığı Almanya’nın ucuz maliyetli hava yolu şirketlerinden Germania Air, Trabzon’a direkt uçuşlarını başlatacağını açıkladı. Türkiye’de Adana, Antalya, Balıkesir, Ankara, Gaziantep, Hatay, İstanbul, Zafer (Kütahya-Afyon-Uşak), Malatya, Zonguldak, Samsun, Gazipaşa, Dalaman, Bodrum, Kayseri kentlerine uçan hava yolunun uçuş ağına kasım ayında Trabzon’u da ekleneceği öğrenildi. Hava yolu firmasının, pek çok Trabzonlu gurbetçinin yaşadığı Almanya’nın Duesseldorf kentine gerçekleştirileceği uçuşun 2 Kasım’da gerçekleştirileceği bilgisine ulaşıldı.

HAFTADA BİR UÇUŞ VAR

Almanya’nın ucuz maliyetli hava yolu şirketi Germania Air’in Trabzon ile Duesseldorf arasındaki uçuşları haftada bir gerçekleşecek. Buna göre kasım ayının 2, 9, 16, 23 ve 30’uncu günlerinin denk geldiği cuma günlerinde vatandaşlar Duesseldorf-Trabzon hattında yolculuk edebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105