DOKTORLAR BİRBİRİNİ BIÇAKLADI

İstanbul'da bir hastanede doktorlar arasında bıçaklar çekildi! Bir doktor yaşamını yitirdi

Edinilen son dakika bilgisine göre, İstanbul Baltalimanı Kemik Hastanesi’nde görevli doktor Yavuz Sümter, aynı hastanede doktor olan Kaan Erol’u defalarca bıçaklayarak öldürdü. Erol’un, Sümter’e kendisinden az çalıştığı ve az hasta baktığı suçlaması yöneltince aralarında kavga çıktığı ve olayın yaşandığı tespit edildi. Ağır yaralanan Erol, meslektaşlarınca ilk müdahale yapılarak Şişli Etfal Hastanesine götürüldü ancak kurtarılamadı. Doktor Yavuz Sümter, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İşte, kahreden son dakika haberinin detayları...

İddialara göre, Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesinde doktor olan Yavuz Sümter'in,(29) hastanede nöbeti vardı. Saat 05.00 sıralarında nöbeti olan diğer Doktor Kaan Erol,(26) doktor odasına girdi. Hürriyet'in son dakika olarak duyurduğu habere göre; doktor odasında karşılaşınca Kaan Erol, Yavuz Sümter'e kendisinden az çalıştığını ve az hasta baktığını söyleyince aralarında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede doktor odasında kavgaya dönüştü. Yavuz Sümter, kavga sırasında yanında taşıdığı bıçağı çıkartarak Erol'a defalarca sapladı. Ağır yaralanan Erol, meslektaşlarınca ilk müdahale yapılarak Şişli Etfal Hastanesine götürüldü ancak kurtarılamadı. Doktor Yavuz Sümter, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

40 BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜRDÜ!

Polisin yaptığı araştırmaya göre, Sümter hastanede devrecilik yapıldığını öne sürüyor ve istifa etmeyi düşünüyordu. Daha sonra ise bu fikrinden vazgeçerek çalışmaya devam etmişti. Olay saatinde de Erol, Sümter'i kendisinden az çalıştığı ve az baktığı yönünde suçladı.Bu suçlamayla birlikte kavga başladı ve cinayet gerçekleşti. Yavuz Sümter'in Kaan Erol'u çoğu kalp bölgesine olmak üzere 40 bıçak darbesiyle öldürdüğü öğrenildi.

İSTANBUL İl Sağlık Müdürlüğü, bir doktorun hayatını kaybettiği bıçaklı kavga ile ilgili açıklama yaptı.

"Bu sabah, Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde nöbetçi olan ortopedi ve travmatoloji asistanı hekimimiz, bir meslektaşı tarafından saldırıya uğramıştır. Saldırıya uğrayan hekimimize derhal acil müdahale yapılmış ancak tüm çabalara rağmen maalesef hayatını kaybetmiştir. Olayla ilgili İl Sağlık Müdürlüğümüz inceleme başlatmıştır. Fail, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınmış olup Savcılık soruşturması devam etmektedir. Hayatını kaybeden hekimimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.