Ebru Gündeş hamile mi?

Ebru Gündeş hamile mi? Ebru Gündeş'in karnındaki şişlik dikkatlerden kaçmadı!

Ebru Gündeş'in son zamanlardaki kilolu hali dikkatlerden kaçmadı. Sık sık İran asıllı eşi Reza Zarrab'ın yanına New York'a giden Ebru Gündeş'in karnındaki ve yüzündeki şişlik akılara "Ebru Gündeş hamile mi?" sorusunu getirirken, Gündeş'e yakın bir kişinin sözleri kafaları iyice karıştırdı.

İKİNCİ BEBEK YOLDA MI?

Ebru Gündeş, geçtiğimiz aylarda eşi Reza Zarrab'ın yanına gitmişti. İddialara göre yeniden anne olmak isteyen Ebru Gündeş'in vücudundaki şişlikler hamile olduğunun göstergesiydi.

Amerika'da tutuklandıktan sonra itirafçı olup tanık konumuna geçerek serbest kalan Reza Zarrab'la evliliğini sürdüren Ebru Gündeş'in, New York ziyaretleri sırasında hamile kaldığı iddia edilmişti. Gündeş'in, hamileliğini yakın çevresinden bile sakladığı iddialar arasında. Ünlü sanatçı, en son 2 ay önce kızıyla birlikte New York'a gitmişti. Havaalanında görüntülenen Gündeş'in keyfi yerindeydi. Bir kanalda yayınlanan magazin programının haberine göre, son dönemde sık sık New York'a giden şarkıcının son görüntülerinde, karnının şiş olmasının yanı sıra yüzü ve gözündeki şişlik hamilelik iddiasını güçlendirdi.

"HAMİLELİĞİ NASIL SAKLARSIN?"

Ebru Gündeş'e çok yakın bir kaynak, "Her şeyi saklayabilirsin. Fakat hamileliği nasıl saklarsın? Yok öyle bir şey" dedi.Ebru Gündeş'in son zamanlardaki görüntüsünün 'Bebek değil, göbek' olduğu iddia edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.