Eda Taşpınar köpek balıklarıyla yüzdü

Eda Taşpınar, Meksika-Cancun'da 25 metre derinliğe dalarak köpek balıklarıyla yüzdü. Sosyetik güzel, o anları da sosyal medya hesabından paylaştı. Taşpınar, "Köpek balıklarıyla kafessiz dalış, yaptığım en tehlikeli ama unutulmaması yegane şeydi" ifadelerini kullandı

Eda Taşpınar köpek balıklarıyla yüzdü: Yaptığım en tehlikeli şey... - Magazin haberleri

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir yurt dışı planlarını askıya almıştı. Pandemi kurallarının gevşetilmesinin ardından Taşpınar, geçtiğimiz günlerde soluğu Meksika'da aldı.Tulum'un ardından Cancun'a giden Taşpınar, denizin ve güneşin keyfini çıkarıyor. Doğayla iç içe vakit geçiren 40 yaşındaki sosyetik güzel, tatilinden kesitleri de sık sık Instagram hesabından yayınlıyor.Taşpınar son olarak 25 metre derinliğe inerek köpek balıklarıyla yüzdüğü anları paylaştı.

Ünlü isim, yayınladığı bu fotoğrafa, "Aşağıya inmeye başladığım anda kabulleniş başlar bende. Burası onların dünyası, onların kuralları geçerli.. Ne yapacaklarına onlar karar verirler, aslında ikili ilişkilerle hiç bir farkı yok. Çünkü karşınızdakinin hareketleri hiç bir zaman sizin kontrolünüzde değildir aslında. İnsanoğlu kontrolü sever, elinde olduğunu bilmek ister fakat hayat bize şu günlerde öğretti ki kontrol bir illüzyon. Yaşama güven, sana ihtiyacın olanı o zaten yollar. Aslında bu kadar basit. Kabullen. Korkutucu olmaları gerekirken o dünya o kadar sakinki aslında. Öğrenilecek çok şey var..." notunu düştü.

Köpek balıklarıyla kafessiz dalışın yaptığı en tehlikeli şey olduğu olduğunu belirten Taşpınar, "Zor bir dalış alanıydı, akıntı çok fazlaydı.. Tekneden suya atlayanlar aşşağıya atılmış olan ipe tutunarak inmeliydi. Akıntıdan dolayı ipi ıskalıyanlar oldu. 25 metre altımızda inanamayacağımız bir görüntüyle karşılaştık. Bull sharklar, beyaz köpek balıklarından çok daha sinirli hayvanlardır. Yaklaşık 20 taneydiler. Dişiler hamileydi. Bize görsel bir şölen sundular. Çarpanlar, çok yakınımızdan geçenler oldu. En inanılmazı ise yukarı çıkarken hare halinde etrafımızı sarıp bizle beraber yukarı çıkışlarıydı..

Yaptığım en tehlikeli ama bir o kadar da unutulması imkansız yegane şey-Köpek balıklarıyla kafessiz dalış..." ifadelerini kullandı.

Eda Taşpınar köpek balıklarıyla yüzdü: Yaptığım en tehlikeli şey... - Magazin haberleri

"KENDİMİ HARİKA HİSSEDİYORUM"
Öte yandan Eda Taşpınar, geçtiğimiz yıl mayıs ayında 40. yaş gününü bu fotoğrafla kutlamıştı.Taşpınar, paylaşımına "40 oldum ve kendimi harika hissediyorum" notunu düşmüştü.

EVİNİN ÇATISINDA GÜNEŞLENDİ
Taşpınar, karantinanın ilk günlerinde plajlara inemeyince, Rumeli Hisarı'ndaki evinin çatısında güneşlenmişti.Sosyetik güzel, onları da takipçileriyle paylaşmıştı.

EDA TAŞPINAR HAKKINDA
Eda Taşpınar kimdir, 1 Mayıs 1980 tarihinde İstanbul’da doğdu. Çocukluğu Moda Deniz Kulübü’nde geçti. 11 yaşındayken ailesiyle birlikte Miami’ye yerleştiler. Boca Raton’da 2 yıl okuduktan sonra Türkiye’ye geldi ve Robert Kolej’de eğitimine devam etti, son senesinde okuldan ayrıldı.London College of Fashion’da bir yıl eğitim aldıktan sonra Londra’da Central School of St.Martins’de de moda eğitimi aldı. Okul bitince bir sene daha kalıp İstanbul’a döndü.Londra’da Central School of St.Martins’de okurken dünyaca ünlü birçok markada çalıştı.Moda haftalarında backstagelerde çalıştı, tanınmış moda editörlerine asistanlık yaptı. Eğitimini tamamladıktan sonra ayakkabı ve çanta tasarladı.Türkiye’nin ilk Türk heykelcisi ve Atatürk’ün heykeltıraşı Kenan Yontunç,  Eda Taşpınar’ın dedesidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.