EN DOĞRU CEVABI AİLESİ VERMİŞTİR

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, intiharı ile Türkiye’yi yasa boğan Sibel Ünli üzerinden yürütülen algı operasyonlarına tepki gösterdi. Ayvazoğlu, “Gencecik bir kızımızın ölümünden devletimiz ve hükümetimiz sorumlu tutularak, karalama kampanyası başlatılmıştır. Bu ahlaksız karalama kampanyasına en doğru ve objektif cevabı maalesef Sibel’in acılı ailesi vermek zorunda kalmıştır.” dedi.

AİLE BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü üçüncü sınıf öğrencisi Sibel Ünli’nin hayatına son vermesinin ardından Ünli’nin ailesi basın mensuplarının karşısına çıktı. Baba Ali Zeki Ünli, “Parasızlıktan dolayı intihar ettiği yalan, aylığımız 10 bin TL çok şükür. Bu yalanı kim söyledi. Bu acı günümüze bu kelimeler yakışmadı. Devlet de yardım ediyor. Bunu devleti kötülemek için yapıyorlar” diyerek, kızının maddi olanaksızlıklardan ötürü intihar ettiği yönünde çıkan haberleri ve paylaşımların doğru olmadığını söyledi.

“KARALAMA KAMPANYASI BAŞLATILMIŞTIR”

Ünli’nin intiharı üzerinden devleti ve hükümeti hedef alan kasıtlı paylaşımlar yapıldığını belirten Ayvazoğlu, yapılan karalama kampanyasına Ünli’nin ailesinin cevap vermek zorunda bırakıldığını ifade etti.  Ayvazoğlu, “Denizde cansız bedenine ulaşılan ve intihar ettiği anlaşılan genç kızımız Sibel Ünli’nin vefatının ardından ailesinin onurunu zedeleyecek ifadeler kullanılmış ve gencecik bir kızımızın ölümünden devletimiz ve hükümetimiz sorumlu tutularak, karalama kampanyası başlatılmıştır.” Açıklamalarına yer verdi.

“ALGI OPERASYONLARINI HAYRETLE İZLEDİK”

Ünli’nin ölümünün herkesi derinden üzdüğünü belirten Ayvazoğlu, “Bu acı haberin ardından, Sibel’in trajik vefatı üzerinden siyaseten nemalanmayı amaçlayan ve ailesine, evlatlarının acısını dahi rahat bir şekilde yaşamalarına fırsat vermeyen algı operasyonlarını hayretle izledik. Ulusal çapta yayın yapan gazete ve internet portallı haber kuruluşlarının, siyasetçi, köşe yazarı, akademisyen, sanatçı ve sivil toplum kuruluşlarının da alet edildiği bu ahlaksız karalama kampanyasına en doğru ve objektif cevabı maalesef Sibel’in acılı ailesi vermek zorunda kalmıştır.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.