Engin Fırat'tan sert tepki!

Fransa maçı sonrası Moldova Teknik Direktör Engin Fırat'tan sert tepki! Türkiye'nin grubunda oynanan diğer bir maçta Moldova deplasmanda 1-0 öne geçtiği karşılaşmada Fransa 'ya 2-1 mağlup oldu. Maç sonunda Moldova Teknik Direktör Engin Fırat sert açıklamalarda bulundu.

Moldova, deplasmanda Fransa'ya dirense de Fransa, karşılaşmanın son bölümünde penaltıdan attığı golle rakibini 2-1 mağlup etti ve liderliğe yükseldi.Türkiye'yi de ilgilendiren maçın ardından Moldova cephesi, karşılaşmanın hakemi Gediminas Mazeika'ya öfkeliydi.

"KABUL EDİLEMEZ..."

Moldova'nın Teknik Direktör Engin Fırat, ''Benim oyuncularım Moldova'da 500 kişiye karşı oynuyorlar, burada 70 bin kişinin önündeydiler. Onlarla gurur duyuyorum! Hakem Mazeika'ya çok öfkeliyim. Küçük bir ülke olabiliriz ama verdiği kararlar kabul edilemez. Fransa'nın attığı ilk golde Giroud faul yapıyor. Fransa tabii ki bizden daha iyi takım ama hakemin yardımına ihtiyaçları yok.'' sözlerini kullandı.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.