Enver Cenk Şahin kadro dışı bırakıldı

St. Pauli'den skandal karar: Enver Cenk Şahin kadro dışı bırakıldı

Alman kulübü St. Pauli, Barış Pınarı Harekatı'na destek paylaşı yapan Enver Cenk Şahin'in kadro dışı bırakıldığını ve antrenmanlara katılmayacağını duyurdu. 25 yaşındaki oyuncu, çalışmalarına kulüp tarafından verilen program dahilinde bireysel olarak devam edecek.

Almanya Bundesliga 2 ekibi St. Pauli'de forma giyen Cenk Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Barış Pınarı Harekatı'na destek verdiği gerekçesi ile kadro dışı bırakıldı.

St. Pauli'den yapılan yazılı açıklamada, "Taraftarlar, kulüp üyeleri ve Türkiye'den kişilerle yapılan görüşme sonucunda, yaptığı paylaşımın farklı anlaşılabileceği ve farklı kültürlerde farklı algılanabileceği fark edilmiştir. Kulüp olarak tabii ki her türlü savaş hareketine karşıyız. Oyuncu takımla idmanlara devam edecektir ve yeni kulüp aramasına izin verilecektir" denildi.

Alman kulübünün aldığı karar sonrası Medipol Başakşehir ve Aytemiz Alanyaspor 25 yaşındaki oyuncuya destek mesajları yayımladı.

Aytemiz Alanyaspor@Alanyaspor

"Enver Cenk Şahin'in yanındayız"

Başkanımız Hasan Çavuşoğlu, Barış Pınarı Harekatı'na verdiği destek sonrası, kulübü St. Pauli tarafından kadro dışı bırakılan Enver Cenk Şahin'in yalnız olmadığını belirterek, "Oyuncumuzun yanındayız ve destekçisiyiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.