EŞİNİ EN ÇOK ALDATAN OYMUŞ...

Aldatmaktan vazgeçemeyen 9 sadakatsiz burç ve diğerleri...

Onlar aşk oyunlarını çok seviyor, tek eşli olmaları ise oldukça güç! Aldatmaya meyilli özellikleriyle bu burçlar pek çok kadının korkusu olabilir. Özellikle söz konusu olan burçlar ve özellikleri ise bazı burçlar sizi şaşırtabilir. Kova burcu aldatır mı? İkizler sadakatsiz mi? Bir ilişkide partnerinizin sadakatini nasıl belirlersiniz? İçinizi kurcalayan sorular olduğunda en net cevabı yaşananlar verecektir ancak astroloji de size bu konuda bazı ipuçları verebilir. Erkekler söz konusu olduğunda en sadakatsiz burçların hangileri olduğunu merak ediyorsanız, astroloji yorumlarına göre aldatmaktan vazgeçemeyen 9 sadakatsiz burca göz atın...

Herkesin sadık olmanın ne anlama geldiği konusunda farklı bir görüşü vardır. Bazı ortaklar tanım konusunda doğal olarak eski kafalıyken, diğerleri ideolojileri konusunda o kadar katı olmayabilir ve sadakat testinde başarısız oldukları için suçlanacak olan burçları olabilir.

Aslında zodyak işaretleri, insanlar için birçok davranış kalıbında büyük rol oynamaktadır. 

İşte burçların aldatma konusundaki duruşları ve en çok aldatan burçlardan en sadık burçlara ilişki şekilleri...  

BALIKLARI İNCİTMEYİN

BALIKLARI İNCİTMEYİN 

Görünüşe göre, bir ilişkide aldatma olasılığı en yüksek olanlar burç Balık..

Normalde hassastırlar ve olaylara karşı son derece duygusaldırlar, ancak en ufak bir rahatsızlık veya ruh hali dalgalanmasında harekete geçmelerine yardımcı olamazlar. Bu nedenle, eğer bir kavga yaşadıysanız ve gece dışarı çıkmaya karar verdilerse, bu pek iyi bir fikir olmayabilir.

Aynı zamanda, ilişkileri çalkantılı bir aşamadan geçse bile ilişkileri üzerinde çok çalışırlar. Bu aynı zamanda sorunludur çünkü gergin bir ilişkiyi bitirmek yerine, bu süreçte birden fazla kişiye zarar vererek yoldan çıkabilirler.

İKİZLERİ İLGİSİZ BIRAKMAYIN

İKİZLERİ İLGİSİZ BIRAKMAYIN 

İkizler, bir ilişki söz konusu olduğunda son derece muhtaçtır ve eşin onlara 7/24 dikkat etmesi gerekir. Sorun şu ki, partner onlara ilgi göstermeyi bıraktığında, ilgilenen birini bulmaya meyillidirler. İkizler de kararsızdır ve bu nedenle seçeneklerini açık tutacak veya bir B planına sahip olacaklardır.

Bu nedenle, ilişkideki ihtiyaçlarına katkıda bulunmadıkça, sizi etrafta görmek istemeyeceklerdir.

TERAZİELERE DİKKAT FLÖRTÜN KİTABINI YAZABİLİRLER

TERAZİELERE DİKKAT! FLÖRTÜN KİTABINI YAZABİLİRLER 

Aldatmaya meyilli burçlar sıralamasında 3. sırada yer alan Teraziler...

Onlar aslında büyük flörtçülerdir ve insanların bir ilişkide onlarla birlikte olmaktan çekinmelerinin nedenlerinden biri de budur. Bununla birlikte, bu kalite aynı zamanda onları eğlenceli hale getirir ve oyunlarının zirvesinde olduklarında çok dikkat çekersiniz.

Ancak dikkatli olun çünkü Teraziler aynı övgüyü ve ilgiyi diğer insanlara kolayca gösterebilirler. Ve çoğu zararsız olsa da, bazı durumlarda çok ileri gidebilir.

ASLANLAR YOLDAN SAPABİLİR

ASLANLAR YOLDAN SAPABİLİR 

En sadakatsiz burçlar söz konusu olduğunda, Aslanlar listenin başında olmayabilir ama kesinlikle orada olmak istiyormuş gibi davranırlar. 

Aslan dramatiktir ve her zaman eşlerinden tüm dikkati ister. Dolayısıyla, onlara hak ettiklerini düşündükleri gibi davranmıyorsanız, bu doğrulamayı başka bir yerde bulmalarını bekleyebilirsiniz.

KOVA BURCU DUYGUSAL ALDATIYOR

KOVA BURCU DUYGUSAL ALDATIYOR 

Kova burçları sevdiklerinde pek sadakatsiz olmayabilirler, ancak flört ettikleri bilinmektedir. Eski ortaklarla işleri yakın tutmaları veya kulüpte birini yönetmeleri muhtemeldir.

Ama seni fiziksel olarak aldatmaları gerekmiyor. Dikkatten hoşlanırlar ve fiziksel olduğu kadar yorucu olabilen duygusal aldatmayı seçebilirler.

Kova'nın fiziksel olarak aldatma eğilimi yoktur, ancak eski veya eski bir flört için flört metinleri gönderebilirler. Birçok insan için bu, duygusal aldatma altında gelir. Bu yüzden, neler olup bittiğini bilselerdi partnerlerinin çok mutlu olmayacağı kesin

İNTİKAM İÇİN ALDATAN AKREP

İNTİKAM İÇİN ALDATAN AKREP 

En sadakatsiz zodyak işaretleri söz konusu olduğunda, akrepler genellikle yelpazenin diğer tarafında yer alır. Ancak, bu sadece partner ilişkide sadık olduğu sürece kalır. Onları aldattığını öğrendikleri an kıyametler kopacak.

GÜVENSİZLİKTEN ALDATAN OĞLAK

GÜVENSİZLİKTEN ALDATAN OĞLAK 

Oğlaklar, ilişkilerinin belirli yönlerine bakarlar. Bu genellikle mutluluk, destek ve istikrar etrafında toplanır. Ancak her ortak bunların hepsini her zaman sağlayamaz. Yani evde bulamayınca dışarıda arayacaklar.

YAYLAR PEK ALDATMAZ AMA...

YAYLAR PEK ALDATMAZ AMA... 

Yay burcu eşlerinin yüksek ahlaki standartları vardır ve aldatmaya veya itibarlarını etkileyebilecek herhangi bir şeye tepeden bakarlar. Bu nedenle, bir ilişkide uzun süre sadık kalmalarını bekleyebilirsiniz.

Bununla birlikte, ilişkinizin dışında daha ilginç birini bulurlarsa, sizi aldatmak yerine ilişkiye ara vermeyi isteme ihtimalleri yüksektir.

ALDATMAYI DÜŞÜNMEYE BAŞAKLAR... 

Başaklar, bu düzinedeki en sadık insanlardan bazıları ve akıllarına ilk önce aldatma düşüncesi gelmeyecek. 

Bir ilişkinin yürümesi için çaba gösterecekler ama mutsuzlarsa bu konuda açık ve net olacaklar. Bu nedenle, aldatma söz konusu değilken, ilişkinin de sürmesini beklemeyin.

TEMBELLİKTEN SADIK BOĞA

TEMBELLİKTEN SADIK BOĞA 

Boğa sizi aldatmaz. Bu kısmen doğrudur çünkü sadıklar ama büyük ölçüde tembeller. Ve hile yapmak birçok yönden çaba gerektirir.

Bu nedenle, iki ortağı yönetmek için fazladan çaba harcamak yerine, ortaklarına bağlı kalmayı ve onu çalıştırmak için çaba sarf etmeyi tercih ederler.

AİLESİNİ ASLA ALDATMAYAN YENGEÇ

AİLESİNİ ASLA ALDATMAYAN YENGEÇ 

Sıradaki en sadık burçlara gelince, Yengeçler oradaki en sadık insanlardan biridir ve bir ilişkide aldatma olasılığı en düşüktür.

Aileyi çok önemserler ve her zaman duygusal destek ararlar. Aldatma ise, her zaman güvenli ve istikrarlı olma ihtiyaçlarıyla kesişir. Bu yüzden bunu yapmaları pek olası değil ama ilişkiyi onun için yürütmenin yollarını bulacaklar.

İRADELİ KOÇLAR...

İRADELİ KOÇLAR... 

Koç, en sadakatsiz zodyak işaretleri listesinin en altında yer alır. En sadık olanlardır ve kaba veya sert olarak görülürler. Bununla birlikte, bu, her şeyden çok onların iradeli doğalarının dışındadır ve bir ilişkide her şeyi düz tutmak isterler. Ancak bu, hile yapamayacakları anlamına gelmez.Ancak bu aynı zamanda diğer kişinin aldatma hakkında nasıl hissedeceğini de hesaba katacakları anlamına gelir. Bu nedenle, bir ilişkide sizi aldatma ihtimalleri daha azdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.