EV TUTTULAR...

TRABZON’DA çekilen ve reyting rekorları kıran Sen Anlat Karadeniz dizinin oyuncuları İrem Helvacıoğlu (Nefes Zorlu karakteri)  ve Ulaş Tuna Astepe (Tahir Kaleli karakteri) Trabzon’a yerleşiyor. Nefes karakterini canlandıran İrem Helvacıoğlu Beşirli taraflarında bir ev tercih ederken Tahir karakterine hayat veren Ulaş Tuna Astepe ise Kaşütü tarafında bir konut kiraladı.

1 YIL BOYUNCA OTELDE KALDILAR

Trabzon'da 1 yıldır çekimleri devam eden Osman Sınav imzalı Sen Anlat Karadeniz dizisinin oyuncuları Trabzon’a yerleşiyor. “Sen Anlat Karadeniz” dizisinin başrol oyuncuları İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe 1 yıldır devam eden dizi çekimleri boyunca otelde kalmayı tercih ederken yeni sezonla birlikte Trabzon’a yerleşip konut kiralamayı tercih etti.

TRABZON’DAEV KİRALAMAYI TERCİH ETTİLER

Büyük çoğunluğu Trabzon’un Vakfıkebir ve Sürmene ilçelerinde çekilen sevilen dizinin başrol oyuncuları Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna, Trabzon’un Beşirli ve Kaşüstü semtlerinde konut kiraladı. Haftanın belirli günleri çekimler için Trabzon’da olan dizi oyuncuları 1 yıla yakın bir zaman otelde kalmayı tercih ederken yeni sezonla birlikte Trabzon’da ev kiralamayı tercih etti.

İSTANBUL-TRABZON ARASI YORDU

Dizinin ilk sezonu İstanbul -Trabzon arası mekik dokuyan başrol oyuncuları dizinin yeni sezonunda da yoğun bir tempoyla devam edecek olmasından dolayı Trabzon’da ev tutmayı tercih etti. Nefes karakterini canlandıran Helvacıoğlu Trabzon’un Beşirli semtinde ev kiralarken Tahir karakterini canlandıran Tuna Astepe ise Kaşüstün’de ev kiraladı. Dizinin yeni sezon çekimlerinin de yakın zamanda başlanacağı bilgisine ulaşıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.