Evcil hayvan olarak beslediği pitonu vücudunda gezdirdi!

Güzel Oyuncu Yasemin Allen'in yılanı ile paylaştığı video sosyal medyayı salladı!Güzel oyuncu Yasemin Allen kendisine evcil hayvan olarak bir Kraliyet pitonu seçmişti. Yasemin Allen'in bir yıldan fazla süredir birlikte yaşadığı pitonu ile yeni bir paylaşımda bulundu. Yasemin Allen'in vücudunda gezdirdiği Lord Flashheart adını verdiği pitonu ile videosu sosyal medyayı salladı. Yasemin Allen'in "Benziyoruz bence" dediği pitonuna beğeni ve yorum yağdı. İşte Yasemin Allen görüntüleri

Yasemin Allen evcil hayvan olarak beslediği pitonu vücudunda gezdirdi! Güzel Oyuncu Yasemin Allen'in yılanı ile videosu sosyal medyayı salladı!

Güzel oyuncu Yasemin Allen kendisine evcil hayvan olarak birkraliyet pitonu seçmişti. Yasemin Allen'in bir yıldan fazla süredir birlikte yaşadığı pitonu ile yeni bir paylaşımda bulundu.Yasemin Allen'in vücudunda gezdirdiği Lord Flashheart adını verdiği pitonu ile videosu sosyal medyayı salladı.Yasemin Allen'in "Benziyoruz bence" dediği pitonuna beğeni ve yorum yağdı.

Yasemin Allen evcil hayvan olarak beslediği pitonu vücudunda gezdirdi! Güzel Oyuncu Yasemin Allen'in yılanı ile videosu sosyal medyayı salladı!

30 yaşındaki güzel oyuncu Yasemin Allen paylaşımına "Benziyoruz bence. Karantina göbeğimin üstünde çok güzel duruyor" notunu düştü... Takipçileri ise Allen'in paylaşımına "Cesaretinize hayranım" ve "İkiniz de oyuncak gibisiniz. Hiç gerçek gibi durmuyorsunuz" şeklinde yorumlar yaptı.Yasemin Allen pitonunu "bebeğim" diye seviyor...

Anahtar Kelimeler:
HayvanYılan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.