"Evliyken 8 yıl başkasıyla beraberdim eşim..."

Posta Gazetesi yazarı Mehmet Coşkundeniz'in Aşk Doktoru köşesine gelen sorulardan bir tanesi dikkat çekti. Evliliğinin 8 yılında eşini aldatan adamın sorusuna Coşkundeniz'in cevabı sert oldu.

İşte evli adamın o sorusu ve Mehmet Coşkundeniz'in cevabı...Evli bir erkeğim ve 8 yıldır başkasıyla da beraberdim. 1 yıl önce ayrıldık ancak ara ara konuşup mesajlaştık. 10 gün önce de barıştık. Her şey çok güzel giderken bir akşam telefonda konuşuyorduk ve eşim birden odaya gelip bağırdı. Dışarı çıkıp yeniden aradım onu ve bağırmasının bizimle alakası olmadığını söyledim. Ama inanmadı ve sonsuza kadar bittiğini söyledi. En son bana “Benim yuvamı bir kadın yıktı. Ben de öyle bir kadın olmak istemiyorum. O yüzden bitti” diye mesaj attı. Boşluktayım, ne yapacağımı bilemiyorum. EVLİ ADAM

Bu sorunun neresinden tutacağımı bilemedim. Evli olduğunuz halde 8 yıldır başkasıyla beraberlik yaşıyorsunuz ve ayrıldığınız için buna bir çözüm arıyorsunuz. Oysa yapmanız gereken şey bu 8 yılda ya evliliğinizi ya da o ilişkiyi bitirmekti. İkisini birden idare etme hakkınız yok.Hem insani açıdan hem de hukuki açıdan yok. Eşinizi, sevgilinizle aldatıyorsunuz. Diyelim ki evliliği zoraki yürütüyorsunuz. Bu durumda da sevgilinizi eşinizle aldatıyorsunuz. Aslında sevgiliniz sizden ayrılarak sizin gösteremediğiniz cesareti göstermiş.

Kendi yuvasının nasıl yıkıldığını bildiği için aynı acıyı başka bir kadının yaşamasını istememiş. Siz de kararlı olun. Bu ilişkinin bittiğini kabul edin.

Anahtar Kelimeler:
DoktorAşkPostaYuvaYılEvli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İlişkimi geri yüklediğin için teşekkürler dr 4 yıl önce

DR Akwuke olmasaydı birçok insan kalp kırılması sonucu ölmüş olurdu. Benim durumum kalp kırılmasından farklı değil, ben 2 çocuklu evli bir kadınım ve o zaman bizim evlilik dışında bir ilişki yaşıyordu ve bu beni kötü hissettiriyordu çünkü kocam ile sorun yaşıyordu bir zaman vardı. Bu yüzden internette çok fazla ilişki ipucu okuyarak sorunuma çözüm bulmaya çalıştım ve bu yüzden DR Akwuke iletişim bilgileriyle temasa geçtim ve [email protected]'daki DR Akwuke yardımı ile kocam o kızdan ayrıldı ile ilişki yaşıyordu ve o bana ve çocuklarımıza geri geldi. DR Akwuke tarafından iyi yapılmış bir işten sonra bu sırrı kendime saklamamın haksızlık edeceğini ve bu yüzden DR Akwuke'un iletişim bilgilerini şu anda bırakacağımı veya bu e-postayla ona ulaşabileceğimi hissettim: [email protected]

banner105