Fatih Erbakan Afrin’de kullanılan silahları anlattı

Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan vasiyeti üzerine kurulan Erbakan Vakfı tarafından 19 Mayıs Spor Salonu'nda düzenlenen "Konuştuğunu Yapan Adam: Prof. Dr. Necmettin Erbakan" başlıklı etkinlikle anıldı.Programda konuşan Fatih Erbakan, vefatının 7. yılında anılan merhum Necmettin Erbakan'ın, asrın mücahidi, büyük dava adamı olduğunu söyledi.  Erbakan hocanın giydirdiği "milli görüş" gömleğini son nefese kadar çıkarmayacaklarını dile getiren Fatih Erbakan, “40 yıl boyunca İslam alemine, milletimize rehberlik etti. İslam aleminin manevi radarı vazifesini gerçekleştirdi. Zalimleri ve siyonistleri titreten Erbakan'dı. O mücahit Erbakan'dı. Onun saçındaki her bir ak düşmüş tele baktığınızda Kudüs'ü, Bosna'yı, Keşmir'i, Arakan'ı görmeniz mümkündür” dedi.

Fatih Erbakan daha sonra şunları söyledi: "Cesaretimiz Erbakan hocamızdan mirastır. Bizler cesur, kararlı, azimli mücahitler olarak diyoruz ki, ey hileli düzen kuranlar, ey siyonistler, Erbakan hocamızın davası kıyamet sabahına kadar yaşayacak ama sizin bu zulüm ve sömürü düzeniniz tarihe gömülecek, üzerine beton değil, kurşun dökülecek.” Bu arada Eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu milli görüş hareketini anlattı. Programda, Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Kurt, Anadolu Gençlik Derneği Trabzon Şube Başkanı Abdurrahman Şimşek, Erbakan Vakfı İl Başkanı Ahmet Ziya Akıntürk’te yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.