FETÖ'cü Adil Öksüz'ün saklandığı yer belli oldu!

Firari FETÖ'cü Adil Öksüz'ün saklandığı yer belli oldu! İşte o ev

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, FETÖ'nün sözde TSK imamı Adil Öksüz'ün nerede olduğunu bildiklerine dair açıklaması gündeme bomba gibi düşerken, kaldığı yer bulundu. Alman istihbarat ekipleri, Almanya'ya gönderilen 69 kişilik terör listesinin ilk sırasında yer alan Adil Öksüz’ü Berlin Mitte yakınlarında gizlendiği evde buldu ve kontrol altına aldı. Öksüz, Almanya Berlin Mitte bölgesinde. FETÖ'nün sözde TSK imamı Adil Öksüz'ün nerede olduğunu bildiklerini vurgulayan Soylu, "Yeri konusu ise bize kalsın" karşılığını vermişti. 15 Temmuz darbe girişiminin başarısız olması üzerine Öksüz, Akıncı Üssü'nden kaçarken jandarma tarafından yakalanmış ardından da serbest bırakılmıştı. Başkan Recep Yayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz yıl Ekim ayında Almanya ziyareti çerçevesinde Almanya'ya Türkiye tarafından istenen 69 kişilik terörist listesinin verildiğinin duyulmasının ardından FETÖ'nün sözde TSK imamı Adil Öksüz'ün izi bulundu. Türkiye'nin verdiği listenin ilk sırasında bulunan ve 15 Temmuz darbe girişiminin beyni olan Adil Öksüz, Almanya'da iki katlı bir evin giriş katında yaşıyor.

İADESİ İÇİN GİRİŞİM
Daha önce Almanya'da olduğu yönünde ciddi bulgulara ulaşılan Adil Öksüz'ün Alman istihbarat teşkilatı BND tarafından geçtiğimiz hafta sonu bu evde kontrol altına alındığı öğrenildi.Öksüz'ün BND ajanları tarafından sorgulandığı ve onların kontrolünde olduğu ileri sürüldü. Sorguya Türk istihbaratının da katıldığı iddia edilirken Öksüz'ün iadesinin sağlanması için girişim başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105