Görüşmeyi yorumladı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Trabzon İl Teşkilatının Kızılcahamam Kampı buluşması ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Revi, “Cumhurbaşkanımızla Trabzon dışında böyle bir görüşmenin gerçekleşmesi iyi bir imkân oldu.  Şehir ve şehrin sorunları ele alındı. Trabzon’da büyük projelerin özelikle hangi aşamada olduğu konuşuldu.” dedi.

CUMHURBAŞKANI TRABZON’U DEĞERLENDİRDİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon İl Başkan Yardımcısı Hasan Dilekoğlu, AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali, AK Parti’nin 28.İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Kızılcahamam Kampında Cumhurbaşkanı ile özel bir görüşme gerçekleştirdiler. Annesinin vefatından dolayı AK Parti’nin Kızılcahamam Kampına katılamayan Başkan Revi’nin yerine İl Başkan Yardımcısı Hasan Dilekoğlu katılmıştı. Dilekoğlu’ndan kamp ile ilgili bilgi alan Başkan Revi, toplantıyı değerlendirdi.

ŞEHRİN BÜYÜK PROJELERİ KONUŞULDU

Başkan Revi, “Başkan yarımcımız, Gençlik Kolları Başkanımız, Kadın Kolları Başkanımız ve Belediye Başkanımız Cumhurbaşkanımızla uzun süreli bir görüşme yaptılar. Bende görüşmeler öncesi İl Başkan Yardımcımız Dilekoğlu ile bir görüşme yaptım. Cumhurbaşkanımız Trabzon’u uzunca bir süre değerlendirip, yerel seçim başarısından dolayı tebrik etmiş. Diğer yandan şehrin bütün meseleleri, büyük projeleri konuşulmuş.” ifadelerine yer verdi.

“HEM SİYASİ HEM BELEDİYE HEM DE İŞLER ANLAMINDA ÇOK İYİ OLDU”

Başkan Revi, “Cumhurbaşkanımızla Trabzon dışında böyle bir görüşmenin gerçekleşmesi iyi bir imkân oldu. Büyükşehir belediye başkanımızın, kadın kollarımızın ve gençlik kollarımızın olması hem işler anlamında, hem siyasi anlamda, hem de belediye anlamında çok iyi oldu. Görüşmede yerel seçim sonuçları konuşuldu fakat daha çok şehir ve şehrin sorunları ele alındı. Trabzon’da büyük projelerin özelikle hangi aşamada olduğu konuşuldu. Trabzon adına verimli bir görüşme gerçekleştirildi.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105