Hakemler de hata yapar!

Fatih Terim'den pişkin ifadeler: Hakemler de hata yapar!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Terim, futbolcuların 3 puanı söküp aldığını belirterek Galatasaray’ın 3 kulvarda kupalara talip olduğunu söyledi. 

Terim, takımın ortaya koyduğu futbolla ilgili olarak, “Trabzonspor’un oyun planıyla ilgili yaptığımız analizde, Ndiaye ve Belhanda’yı defansın önündeki boşlukta top almak için görevlendirdik. Böyle bir analiz yapıp görsel olarak seyrettirmiştik. Oyun planımız içinde ikisinin Diagne’ye yaklaşması vardı. Bunu bugün çok büyük oranda uyguladılar. Gol pozisyonu ürettiler, hazırladılar, attılar. Bu görevde göreceğiz bundan böyle. Bu maçta daha bir rahat oldu” dedi. Terim daha sonta şunları söyled: "Hakemler de insandır, hata yapabilir. Ben 10 maç ceza yerken, 'Schalke’ye de başarılar faksı gönderselerdi' dedim. 3 maç yedim, diğerinden 7 maç ceza yedim. Bugün girdiğimiz pozisyonların, oynadığımız futbolun hakkını vermek lazım. Yoksa bize ve takımıma haksızlık olur. 14 tane şut atmışız, 7’si isabetli. 3 puanı hedeflemek başka bir şey, 3 puanı almak başka bir şey. Trabzonspor her an her şeyi yapabilecek oyunculara sahip. Oyuncularım çok pozisyona girdi, onları da tebrik ediyorum”.


 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.