Hande Sarıoğlu kötü haberi verdi!

Takipçileri isyan etti.. Kavga edip ayrıldık

Oryantal yaptığı için televizyondaki işinden olan Hande Sarıoğlu Ertan Süzgün ile birlikte Youtube'da program yapıyordu. Çok konuşulan programlara imza atan ikili kavga etti. Hande Sarıoğlu takipçilerini şaşırtan bir açıklama yaptı.

Spiker Hande Sarıoğlu program yaptığı Ertan Süzgün ile yollarını ayırdı. Oryantal yapmasıyla ünlenen ve televizyondaki işini bırakmak zorunda kalan Sarıoğlu çok konuşulan programlarına artık yalnız devam edecek.

Hande Sarıoğlu "Ertan Süzgün nerede?" sorularına daha fazla dayanamadı ve şu açıklamayı yaptı:

"KAVGA GÜRÜLTÜ DERKEN..."

"Arkadaşlar yeni bölüm yayında ama bir farkla. Ertan’la şiddetli geçimsizlikten dolayı boşandık. Şakasız söylüyorum, bayağı kavga edip ayrıldık, 2022’nin ilk bölümünü çekmek için toplanmıştık ama merkür retrosundan etkilenip dağıldık. Ne yaptınız ne ettiniz Ertan’ı koltuğundan ettiniz, yani HandeKaplı Ertan bitti. Ama ben HandeKaplı olarak tek başıma devam ediyorum.

Covid olduğum için zaten geçen haftayı boş geçmiştik, bu hafta da kavga gürültü derken anlaşamayınca; oturdum koltuğa kendi kendime örgü örüp seçtiğim maçları yorumladım."

tyt

Hande Sarıoğlu'nun bu açıklamasına "Ertansız olmaz" diyenler kadar "Ertan'ın yerine ben gelebilirim" diyenler de vardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105