HDP'li vekil polisin kolunu ısırdı

HDP'li vekil kadın polis memurunun kolunu ısırdı

Van'da izinsiz yürüyüş yapmak isteyen HDP milletvekillerinden Saliha Aydeniz, açılan pankartı almaya çalışan bir kadın polisin kolunu ısırdı. Hastaneye kaldırılan polis memuru, 10 gün raporu aldı. HDP milletvekilleri Muazzez Orhan, Murat Sarısaç, Saliha Aydeniz ve Sait Dede, HDP Hakkari MilletvekiliLeyla Güven'e destek amacıyla Kazım Karabekir Caddesi'nde yürüyüş yapmak istedi. Çevrede güvenlik önlemi alan emniyet müdürlüğü ekipleri, 100 metre yürüyen milletvekillerini durdurarak yürüyüşe izin vermedi.

KADIN POLİSİN KOLUNU ISIRDI
Kaldırımda oturmak isteyen milletvekilleri, Leyla Güven'in fotoğrafının bulunduğu pankartı açmaya çalıştı. Polislerin, pankartı almaya çalıştığı sırada HDP Diyarbakır Milletvekili Aydeniz, bir kadın polis memurunun kolunu ısırdı.Hastaneye götürülen polis memuru, 10 gün iş göremezlik raporu aldı. Kaldırımda bir süre daha bekleyen milletvekilleri, araçlarına binerek kentten ayrıldı.HDP İl Başkanlığı önünde toplanıp yürümek isteyen gruba da polis izin vermedi.Takvim

Anahtar Kelimeler:
HakkariDiyarbakırVanHdp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105