Hedef üç puan

A Milli Takım'ın Moldova maçı 11'i belli oldu! 

EURO 2020 H Grubu ilk maçında, Arnavutluk'u deplasmanda deviren Milli Takım, bu kez Eskişehir'de Moldova'yı ağırlayacak. Galip gelerek 2'de 2 yapmayı hedefleyen A Milli Takım'ın EURO 2020 yolundaki bu önemli karşılaşması 20.00'de başlayacak ve TRT 1'den yayınlanacak.A Milli Takım, bugün yeni bir zafer için sahaya çıkacak.

Geçtiğimiz cuma günü deplasmanda Arnavutluk'u 2-0'la geçen ay-yıldızlı ekibimiz, bu kez Moldova ile karşılaşacak. 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki bu ikinci karşılaşma Eskişehir Stadı'nda oynanacak. TRT 1'den yayınlanacak müsabaka saat 20.00'de başlayacak. Ukrayna Futbol Federasyonu'ndan Sergii Boiko'nun düdük çalacağı karşılaşmada yardımcılıklarını ise Semen Shlonchak ve Igor Alokhin yapacak. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Moldova maçı öncesi önemli mesajlar verdi.

2020 Avrupa Şampiyonası'na gidebilmek için bir adım daha atmak istediklerini belirten Güneş şöyle konuştu;"Önemli bir maça çıkacağız. Kağıt üstünde güçlü görünmemizin anlamı yok. Sahada da güçlü olmak istiyoruz.Şu anda Emre, Gökhan ve Mahmut'un ufak tefek rahatsızlıkları var. Ciddi boyutta sakatlık yok. Durumlarına bakıp, idmandan sonra tekrar bakacağız.*

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.