"Hemşehrilerime müteşekkirim"

Trabzon Büyükşehir Belediye başkan Adayı Murat Zorluoğlu açıklama yaptı.

Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayıyken resmi olmayan sonuçlara göre Trabzon’un yeni büyükşehir belediye başkanı olan Murat Zorluoğlu, il genelinden kendisine gösterilen teveccüh ve desteğe karşılık bir teşekkür mesajı yayımladı. Hemşehrilerine; Hakk’tan, hakikatten, tevazudan, samimiyetten, gayretten ve Cumhur İttifakı’ndan yana olmalarından dolayı şükranlarını sunan Zorluoğlu, 31 mart yerel seçim sonuçlarının ülkemiz ve Trabzon için bir kez daha hayırlara vesile olmasını diledi. 

112 gün süren seçim kampanyası süresince kendisini destekleyen başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, defaetle Trabzon’a gelerek sahada destekçisi olan bakanlara ve partisinin Trabzon milletvekillerine özellikle teşekkür eden Zorluoğlu, İl ve ilçe teşkilat mensuplarıyla Cumhur İttifakı’nın paydaşı MHP’lilere de müteşekkir olduğunu söyledi.

Seçimlerinin ülke genelinde huzur ve güven ortamında geçmesini sağlayan güvenlik güçlerine de şükranlarını sunan Zorluoğlu, sözlerine şöyle devam etti:"Trabzon’da olgun bir ortamda seçim kampanyası yürüttük. Bu seviyeli ve saygın siyasi atmosfere katkıda bulunan tüm partilere ve adaylarına da teşekkürlerimi iletiyorum. Demokrasi şöleni olarak  "nitelendirdiğimiz seçimlere katılarak, iradesini beyan eden tüm Trabzon halkına ise yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
 
Trabzon’un tercihini yine adaletten, hakkaniyetten, liyakattan ve Türkiye’nin geleceğinden yana kullandığını ifade eden Zorluoğlu, “Milletimiz her zaman olduğu gibi 31 Mart yerel seçimlerinde de 82 milyonun gücünü, mazlumların duasını, Müslümanların desteğini arkasına alan genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmıştır. Allah milletimizden razı olsun” diye konuştu. Mesajının sonunda, tüm hemşehrilerine seslenerek, “Emanetinizi aşkla, sevdayla, coşkuyla ve heyecanla taşıyacağımdan ve görev sürem boyunca gönlümdeki Trabzon sevdasını bir an bile kaybetmeden hizmetinize koşacağımdan hiç şüpheniz olmasın” diyen Zorluoğlu, ‘daima millet, daima hizmet’ parolasıyla çalışacağını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105