HERKES KENDİNİ GÖSTERİYOR...

Oyuncumuz Yusuf Yazıcı, Slovenya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“Yoğun çalışıyoruz”

İki aşamalı kamp programı içerisinde yoğun şekilde çalıştıklarını belirten Yusuf, “İlk etapta tempomuzu yükseltmek için güzel antrenmanlar yaptık, ikinci etapta da hazırlık maçları yaptık. Kampımızın sonuna gelmiş bulunmaktayız. Son iki günümüz. Son hazırlık maçını da güzel bir şekilde bitirip, Trabzon’a dönmek istiyoruz. Yeni hocamızla beraber iyi çalışıyoruz, herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor” dedi.

“Herkes kendini göstermeye çalışıyor”

Kampa katılan genç oyuncularla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yusuf, “Herkes kendini göstermeye çalışıyor. İnanılmaz derecede efor sarf ediyorlar. Bence birkaç arkadaşımızın aramızda kalacağını düşünüyorum. Gönül ister ki hepsi kalsın. Bunu tabii ki hocamız daha iyi bilir. Ancak ben birkaç tanesinin aramızda kalacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’a odaklanmış bulunmaktayım”

Transfer sezonunda isminin çokça geçmesine ilişkin de konuşan Yusuf, “Her zaman söylediğim bir söz var. Ben içerisinde bulunduğum takıma odaklanmış durumdayım. Şu anda sezon başı kampındayız. Kendi seviyemin en üstüne nasıl ulaşabilirim, ona odaklanmış durumdayım. Geleceği kimse bilemez ama yaşayıp göreceğiz. Transferde ismimin Avrupa’nın büyük kulüpleri ile anılması gurur verici. Bu beni mutlu ediyor. Ancak ihtimaller üzerinde konuşmayı pek sevmiyorum ama ne olur bilemiyorum, yaşayıp göreceğiz” şeklinde konuştu.

“İnsan sevdiğini eleştirir”

Taraftarların bazen yerli oyunculara daha fazla eleştiri getirmesine ilişkin sorulan soru üzene genç oyuncumuz şöyle konuştu: “Bir söz vardır, ‘insan sevdiğini eleştirir’ diye. Trabzonspor taraftarı bizi daha fazla sevdiği için daha fazla eleştiriyor. Yabancı futbolcular ise deplasmana geldikleri için onlara fazla eleştiri gelmiyor” diye konuştu.

“Finansal konuları benim konuşmam doğru olmaz”

Yusuf Yazıcı, yıllık aldığı ücretin yeterli olup olmadığı şeklindeki bir soruya ise şöyle cevap verdi: “Finansal durumları benim konuşmam doğru olmaz. Başkanımız var, yöneticilerimiz var, onların daha çok hakim olduğu konular. Ancak bir görüşme yapacağız.”

“Çok daha iyi bir Yusuf’u bu yıl göstereceğimi düşünüyorum”

Futbolunu geliştirmesi gerektiğini de vurgulayan Yusuf, “Tecrübe yaşanarak öğreniliyor. Ben de geçen yıla göre kendimden daha fazla eminim ve kendime daha fazla güveniyorum. Çok daha iyi bir Yusuf’u bu yıl göstereceğimi düşünüyorum. Bir futbolcunun gelecek adına kendisini geliştirmesi gerekiyor. Futbol yeteneği ile başarı gelmiyor. Yanında biraz da entelektüel olman gerekiyor. Ben de İngilizce öğreniyorum. Devam ediyorum da. Çünkü futbolcunun kendisini geliştirmesi gerekiyor. Aksi halde aynı yerde sayıyorsunuz. Benim hedeflerim ve amaçlarım var. Bu doğrultuda da kendimi geliştirmem gerekiyor” şeklinde konuştu.

“Büyük bir camiada bulunuyoruz”

Yusuf, Trabzonspor’un her zaman hedefe oynayan bir takım olduğunu belirtirken, “Şu anda büyük bir camiada bulunuyoruz. Biraz eksiklerimiz var, onları da kapattıktan sonra en yukarılara oynayacağımızı düşünüyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporYusuf Yazıcı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.