Hülya Avşar hayallerini süsleyen adaya kavuştu!

Hülya Avşar Çiçek Adası'nı sonunda satın aldı!

Yıllardır hayalini kurduğu ada için kesenin ağzını açan Hülya Avşar sonunda Çiçek Adası'nı satın aldı. Hülya Avşar'ın 55 milyon TL ödeyeceği adada, malikane ve tenis kortları gibi çeşitli spor alanları olacak. Hülya Avşar mimarisini kızı Zehra Çilingiroğlu'na teslim ettiği adası için oldukça heyecanlı. Hülya Avşar'ın yılın büyük bölümünü burada geçireceği söyleniyor.

Yıllardır hayalini kurduğu ada için kesenin ağzını açan Hülya Avşar sonunda Çiçek Adası'nı satın aldı.Hülya Avşar, yıllardır yaz tatilini geçirdiği Ayvalık'tan ada satın aldı.Daha önce ailesi için çiftlik evi yaptırdığını söyleyen Avşar, Cunda yakınlarındaki Çiçek Adası için çoklu ortaklarla görüşme yaptı.Olumlu geçen pazarlığın ardından oyuncunun birkaç gün içerinde imzayı atacağı öğrenildi. Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Hülya Avşar'ın 55 milyon TL ödeyeceği adada, malikane ve tenis kortları gibi çeşitli spor alanları olacak.

Oyuncu, yeni yuvasının mimarisini ise kızı Zehra Çilingiroğlu'na teslim edecek. Yıllardır hayalini kurduğu ada için kesenin ağzını açan Avşar'ın yılın büyük bölümünü burada geçireceği söyleniyor.Öte yandan Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarındaki iş insanı Ali Ağaoğlu'nun sahibi olduğu içinde şato bulunan 28 bin dönümü tapulu 90 bin dönüm arazi üzerindeki Çiftlik Adası, 15 milyon dolara (115 milyon 650 bin lira) satışa çıkarıldı.

Satış şartları gizli tutulan, Türk ve Orta Doğulu iş insanlarının ilgi gösterdiği adayı, Türkiye'nin yakından tanıdığı bir iş insanı helikopterle gelerek gezdi. Kısa sürede satışının gerçekleşebileceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.